KAMASZ fiu vagyok 18 eves de a peniszemrol nem jon le a fityma! Szeretnem ezt orvosi beavatkozas nelkul vegrehajtani. Olvastam mar sokat ezek utan de nemnagyon tudtam meg sokat, milyen hazi modszerek leteznek?
Te nem kamasz vagy (főleg nem kiabálva), hanem felnőtt férfi. Valószínűleg olvasni nem tudsz, ha eddig nem találtál választ a kérdésedre, ráadásul ostoba is vagy, hiszen az orvostól rettegsz.
Akkor mi mi a fenét csináljunk helyetted?
Amint az első válaszoló javasolt kipróbálhatod,de naponta kell,kitartóan végezni vagy babaolajjal vagy este közepesen meleg vízben tornáztasd a fitymád,de nagyon óvatosnak kell lenni,ne hogy megsérült és ha hónapok alatt sem lesz javulás akkor 14 éves kortól egyedül el lehet menni,msok tudta nélkül urológushoz,beutaló nem kell,vagy a rendelési időre el kell menni vagy telefonon célszerű időpontot kérni,akár magán rendelésre menni,mert ott tapintatosabbak,diszkrétebbek lesznek.Magán rendeléseknél általában van elfüggönyzött vizsgáló ahol csak te meg az orvos lesz csak bent és az orvos is férfi.
Ha nem válik be az otthoni módszerekkel keress fel urológushoz.
Sok szerencsét!
Mennyire tudod a fitymád hátrahúzni ha petyhüdt és ha merev a péniszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!