Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaletapadás orvosi kiküszö...

Fitymaletapadás orvosi kiküszöbölésétől való félelem?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és egy mostanra jutottam el oda, hogy el kell menni orvoshoz, hogy rendbe tegyék a pimpilőt. A makkom jobb alsó peremén egy nagyon pici részen, le van tapadva a fitymám, szerencsére nem okozott semmiben gondot,hátra tudom húzni fájdalom nélkül a bőrt, tisztán tudom alatta tartani, a kapcsolat amiből nemrégiben léptem ki,barátnőmet abszolút nem zavarta,szexuális életemben sem zavart, nem fájt. Mivel első komolyabb kapcsolatom volt, úgy mint az ex-barátnőmnek, nem zavarta ez az apró kis gond, viszont most,hogy már véget ért ez a kapcsolat, egyre jobban úgy vagyok ezzel, hogy ideje lenne tenni ezzel valamit. Nem szeretném azt, ha a következő kapcsolatomban, minden bizonnyal gondot okozna a partneremnek olyan téren,hogy például nem kívánná velem a szexuális együttlétet. Az indokok a következőek ami miatt FÉLEK elmenni az urológushoz:

- A fájdalom ,ahogy az orvos esetleg "lerántja"

- Orvosi malőr(?) miatt megsérül, elérzéktelenedik, esetleg soha többet nem fogom tudni használni

Tudom ,ezek eléggé gyermeteg indokok , de képtelen vagyok nem figyelembe venni ezeket, félek ,hogy valami nem úgy sül el ahogy kellene és talán egész életemre kihathat.

Háziorvosom mondta ,hogy valószínűleg műtét nélkül meg tudják csinálni, de ennél többet nem mondott. Ez nekem eléggé kevés ahhoz ,hogy mindenféle kétség nélkül elmenjek az urológushoz. Ha van valaki aki tapasztalatból meg tud nyugtatni, meggyőzni arról, hogy teljesen alaptalanok a félelmeim akkor nagyon hálás lennék!

2014. jún. 1. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen dolgot a 12 évesek is megoldjál már maguk otthon.

Nálad ilyen kis letapadásnál egy pillanat alatt hátra rántja a doki ,minden érzéstelenítés nélkül .Tedd meleg víz alá,fogak összeszorítva,és hátra húzod .Fájdalom nélkül ez sehol sem menne .Az érzéstelenítés is csak percekre hat,és ugyan az van mint otthoni megoldásnál .

Utána Betadine fertőtlenítő oldattal kell bekenni .

Naponta hátrahúzkodni ,mert vissza is tapadhat .

2014. jún. 2. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
66%
Bizony, az orvos hátraszaggatja és kész is. Én 19 vagyok és kb 4 hónapja voltam hasonló cipőben. Azt mondta szorítsam össze a fogam, mert kellemetlen lehet... A következő pillanatban a földön fetrengtem üvöltve a fájdalomtól. Igaz nekem csak kb 3/4-ig lehetett hátrahúzni a fitymát. Aztán egyszer még visszatapadt, de orvos nélkül megoldottam.
2014. jún. 2. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!