Enyhe fitymaszűkület?
18 éves vagyok, és kicsi koromban már egyszer megjártam az urulógiát fitymaszűkület miatt. (Egyáltalán nem lehetett hátrahúzni). Ezt akkor megoldották, viszont később újra kialakult, viszont ezt nem mondtam senkinek, mert nem tudok sajnos ilyen dolgokról beszélni.
Jelen pillanatban az a helyzet, hogy sima és félmerev állapotában teljesen hátrajön, viszont ha teljesen megkeményedik akkor kb a feléig. Már kb 1 éve győzködöm magam hogy mondani kéne a szüleimnek, de nem tudom rávenni magam. Az is gond még, hogy ha felhúzom akkor a makk nagyon érzékeny és alig merek hozzáérni. (Pedig gondolom ha rensszeresen fogdosnám, tisztítanám akkor hozzászokna egy idő után)
Valami itthoni praktika erre van, vagy tényleg elkerülhetetlen az orvos? Azt sem akarnám hogy körülmetéljenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!