Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Enyhe fitymaszűkület?

Enyhe fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és kicsi koromban már egyszer megjártam az urulógiát fitymaszűkület miatt. (Egyáltalán nem lehetett hátrahúzni). Ezt akkor megoldották, viszont később újra kialakult, viszont ezt nem mondtam senkinek, mert nem tudok sajnos ilyen dolgokról beszélni.

Jelen pillanatban az a helyzet, hogy sima és félmerev állapotában teljesen hátrajön, viszont ha teljesen megkeményedik akkor kb a feléig. Már kb 1 éve győzködöm magam hogy mondani kéne a szüleimnek, de nem tudom rávenni magam. Az is gond még, hogy ha felhúzom akkor a makk nagyon érzékeny és alig merek hozzáérni. (Pedig gondolom ha rensszeresen fogdosnám, tisztítanám akkor hozzászokna egy idő után)

Valami itthoni praktika erre van, vagy tényleg elkerülhetetlen az orvos? Azt sem akarnám hogy körülmetéljenek..

2016. szept. 23. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:
27%
Kérj tanácsot hozzáértőtől, szakembertől, addig ne menj orvoshoz, és ne kísérletezz otthoni gyors módszerekkel a saját érdekedben! Nem mindenkinél válik be, és ha emiatt te ártasz magadnak, te leszel a hülye! Azt meg ugye te se akarod?
2016. szept. 23. 00:32
 2/2 anonim ***** válasza:
18 éves vagy így a szüleiddel sem kell szólnod,úgyanis 14 éves kortól egyedül elmehetsz urológushoz,beutaló ide nem kell,és lehet hogy krémet segítségével tudja az orvos kezelni.De ha műtétre lenne szükséged,mivel nagykorú vagy,ahhoz sem kell szülőiengedély.Tehat nincs mire fogni,hívd fel az urológiát vagy menj el privátba és kérj időpontot
2016. szept. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!