Hogyan zuhanyozzak körülmetélés után?
Figyelt kérdés
Érheti samponos tusfürdős víz a varratokat?
Tapasztalatok?
2016. szept. 9. 14:12
1/4 anonim válasza:
Nem érheti víz. Én zacskót húztam rá, és befőttesgumival rászorítottam, de óvszer is megteszi szerintem. Arra vigyázz, hogy ne üsd meg közben a makkodat vagy a varratokat, mert az nagyon fáj.
2/4 anonim válasza:
Én vettem a fáradságot,és felvettem a kapcsolatot olyan fiúkkal,akik ilyen műtétre mentek,hogy majd műtét útán írják meg a műtét menetét,illetve mit mondott a doki nekik.Nagyon készségesek voltak mindenben,és részletesen írtak meg mindent .A tisztálkodásról a következőt írták .
Zuhanyozni szabad már 2 nap után is .A folyó víz nem árt,csak kádban ücsörögni nem szabad .A varratok ettől még nagyon jól tartanak .Megjegyzem 2 x volt műtétem,ahol kűlső varratok is voltak,és mivel járóképes állapotban voltam,a kórházban küldtek zuhanyozni .A víz végig folyt a seben is .Ez nem azt jelenti,hogy akár egy negyed órát is a víz alatt kell állni .
3/4 anonim válasza:
Ez kitaláció, megint nagyon okoskodni akar a #2-es,nem is műtötték őt ott! Az #1-esnek van igaza!
4/4 A kérdező kommentje:
hát nekem már másnap víz érte a varratokat, ettől nem tartottam, inkább csak az hogy sampon és tusfürdőre figyeljek-e.
2016. szept. 9. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!