Fájdalmas halál az alkoholizmus?
Figyelt kérdés
Mi történik aki rendszeresen iszik, még ha nem is töményet, elfogy a mája idővel? Vagy szívinfarktus, vagy agyvérzés? Mivel jár, mennyire fájdalmas, mit érez az ember?2016. szept. 17. 18:32
1/6 anonim válasza:
Nem az alkoholizmuba halnak bele, hanem az alkohol okozta szervi bajokba.
Általában a májat és a gyomrot teszi tönkre az alkoholizmus
Az alkoholba általában a fiatalok szoktak bele halni, alkohol mérgezést kapnak mert isznak mint a hülyék:)
2/6 anonim válasza:
Szomszédunk ebbe halt bele, kijött a mája(ürülékkel), másnap meghalt.
3/6 anonim válasza:
Nem fájdalmas. Májkomát kapsz.
4/6 szamo77db válasza:
Nem tudom. Soha nem próbáltam!
5/6 anonim válasza:
Sokféleképpen előjöhetnek a problémák. Az ismerősöm apjának kilyukadt a gyomra pl..
6/6 anonim válasza:
Szerintem a hálált nem érzi senki meg, hogy fájna vagy nem. A betegség az fájdalmas. Minden féle belső szerve tönkre megy és ez biztos fáj. Csak az alkoholnak van egy fájdalom csillapitó , zsibbasztó hatása és ez megtéveszti az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!