15 éves fiú vagyok, lehet nekem mell daganatom?
Figyelt kérdés
3 hónapja aszt vettem észre hogy ha a jobb mell bimbómat meg nyomom akkor valami barnás víz szerű váladék folyik ki belőle,néha vérhez hasonlít és alig jön ki valami néha meg tejesen át látszó és több csepp jön ki. Nem fáj,nincs meg dagadva, nem érzek benne semmilyen csomót,nem látszik rajta semmi ugyan úgy néz ki mint a másik tejesen átlagosan. először nagyon meg ijedtem és féltem de,azzal meg nyugtattam magam hogy ha komoly bajom lenne akkor meg lenne dagadva vagy lenne valami csomó benne nem? van mitől félnem?2016. máj. 14. 21:58
1/7 anonim válasza:
nyilván valami nincs rendben, úgyhogy el kéne menni ezzel orvoshoz, mielőtt komolyabbra fordul
2/7 A kérdező kommentje:
EL fogok menni csak szeretném tudni hogy komoly-e mert fél órája még még remegtem és arra gondoltam hogy lehet hogy valami rák..és hogy lehet hogy bele halok
2016. máj. 14. 22:09
3/7 anonim válasza:
Bármilyen korban kialakulhat daganatos betegség, és fiúknak is lehet daganat az emlőjükben. Nem feltétlenül érzed meg saját magadnak. Feltétlenül mutasd meg orvosnak, és ne halogasd! Először mutasd meg a háziorvosodnak!
4/7 A kérdező kommentje:
Nekünk a védő nő a suliban aszt mondta hogy az ilyen daganatokat mi és ki tudjuk tapintani,de attól még el megyek csak nagyon félek hogy rák de elvileg szinte semmi esélye.Egy ilyen visgálaton mit csinálnak vesznek vért vagy vízelet vesznek vagy ultrahang vagy mi?
2016. máj. 14. 22:17
5/7 anonim válasza:
Hormonális okai vannak.
Majd elmúlik, pár hónap, vagy max 1 év.
6/7 anonim válasza:
Igen, a fiúknak is lehet mellrákjuk, csak kisebb az esélye. Igazából a testben bárhol kialakulhat akár jó-, akár rosszindulatú daganat.
Nem hiszem, hogy rák lenne, ami neked van, de lehet súlyos gond, szóval tényleg az a legjobb, ha orvosnak megmutatod. Nem tudom, milyen vizsgálatok kellenek, de szinte biztos vagyok benne, hogy vesznek vért. Talán még abból a cuccból is vesznek mintát, esetleg szövettan.
7/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, legalábbis ezt tanították, hogy a mellrák "helyett" leggyakrabban vastagbélrák szokott jelentkezni, nézesd meg, szerintem nem lesz komoly a baj, legalábbis reménykedek benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!