Mitol lehet egy borsonyi nagysagu csomo a ball mellbimboban?
Figyelt kérdés
15 eves fiu vagyok. A csomo olyan mintha a borom alatt lenne kozvetlenul mert megtudom fogni es ala is tudok nyulni. 1 hete vettem eszre edzesen azt gondoltam h hogy majd elmulik de nem, igazabol nem valtozott semmit, nem faj amikor megnyomom. Csak nem tudom h mi lehet es zavar picit.2016. máj. 11. 18:30
1/2 anonim válasza:
a hormonszinted ingadozik, kezd beindulni.
a csomó el fog múlni magától.
de ha tartasz tőle akkor jelentkezz be emlő ultrahang vizsgálatra(röntgen osztály), hozz egy beutalót valahonnan (háziorvos is jó) és megtudod mi az a csomó.
szülők nélkül is fogadnak, el tudod intézni egyedül is.
2/2 anonim válasza:
Hát egyátalán nem attól,amit az 1 es írt.
Kamaszkorba léptél,változnak a hormonjaid .Férfiasodsz .
Ezen minden fiú átmegy .Mindkét melledben lehet.Nem fog gyorsan elmúlni,van akinél egy év is eltelhet .Lehetőleg védd az ütésektől,megnyomásoktól .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!