Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van a piszoárok alatt...

Miért van a piszoárok alatt mindig akkora tócsa?

Figyelt kérdés
Amikor bemegyek a férfi mosdóba már lehet érezni a szagot... Én általában piszoárba szoktam pisilni, de alatta meg körülötte mindig tiszta olyan minden. Na most, megnéztem hogy a WC-be i így van e. Az egész fülke össze-vissza volt pisálva. A faltól kezdve az egész kő, WC ülőke minden. Arra szeretnék választ kapni, hogy ez miért van? Vagy valaki ezt poénnak szánja? Valaki magyarázza el legyen olyan kedves!

2016. szept. 13. 21:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az első válaszadónak van igaza, undorító ahogy néhány emberszabású majom használja a vécét...lepisált fal, a vécékagylóban illatozó kaksi...ezek a félvad prosztók nap mint nap a Balkánon érzik magukat, és úgy is élnek.
2018. szept. 20. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!