Miért van a piszoárok alatt mindig akkora tócsa?
Figyelt kérdés
Amikor bemegyek a férfi mosdóba már lehet érezni a szagot... Én általában piszoárba szoktam pisilni, de alatta meg körülötte mindig tiszta olyan minden. Na most, megnéztem hogy a WC-be i így van e. Az egész fülke össze-vissza volt pisálva. A faltól kezdve az egész kő, WC ülőke minden. Arra szeretnék választ kapni, hogy ez miért van? Vagy valaki ezt poénnak szánja? Valaki magyarázza el legyen olyan kedves!2016. szept. 13. 21:15
1/11 anonim válasza:
Van pár pontagyú ostoba idióta aki szándékosan a falra hugyozik, jól végigpermetezi a csempét, aztán röhög mint egy félkegyelmű. Az ilyenek többnyire azon a szinten vannak, mint mikor az ötéves kisgyerek a kukijával játszik a házuk előtt a porban. Nekik ez marha jó király poén, összepisálni a vécét. Ők azok akik a budit se húzzák le púpolás után, és ott illatozik a csokisvirsli egész álló nap a sloziban...gusztustalan!!! Sőt olyat is láttam már, hogy a piszoáros részt szarta össze valamelyik IQ-csatár autista barom, ha megláttam volna, az tuti hogy akkora maflást kapott volna hogy ha nem akarja, akkor is összeszarja magát, nem értem mit kell a piszoáros részt összerondítani, nem európai dolog, az ilyet a vadonba kéne kipaterolni, ott aztán kedve szerint élhet, mint a vadállatok.
2/11 anonim válasza:
Hát igen,van ahova ki is van írva," Ha rövid a farkad,közelebb kell állni.Nem kell a Wc ből Balatont csinálni "
3/11 anonim válasza:
No,azért van ám 1 idős,öreg korosztály is,akinek nagyon gyenge a vizelet sugara.Majd 70 körül már másként tennéd fel a kérdést .Netán egy prosztata műtét után .
4/11 anonim válasza:
Hát nem tudom te hova jársz pössenteni, de én ezt - kulturáltabb helyeken - egyáltalán nem tapasztalom. Persze ha egy vécét 2 hetente takarítanak, akkor előfordulhat...
5/11 anonim válasza:
Azert mert mint nekem is, mindig összevissza megy. Ha hátrahúzom akkor gyakran csöpög lefele miközbe a sugar a wcbe megy.
6/11 anonim válasza:
Ezeket ti hol tapasztaltátok? Plázákban, suliban vagy hol?
9/11 anonim válasza:
Mifelénk németben jobb helyeken van egy szokás.
Ülve is lehet pisilni.
Nem fröcsköl, akár csöpöghet is...
10/11 anonim válasza:
#9: Hát nem tudom, én inkább nem ülök rá a piszoárra.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!