Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Volt már valaki férfi "meddővé...

Volt már valaki férfi "meddővétételen"? A műtétre gondolok ahol lezárják az ondóvezetéket, ha jól mondom. Tapasztalatok? Ár?

Figyelt kérdés
Minden részlet érdekel. Köszi.
2016. szept. 13. 12:35
 1/5 Gryphon ***** válasza:
Te ilyenre akarsz menni? Alapbol sok mas modszer van amihez nem kell muteni. En egy no miatt sem mutetnem meg magam..
2016. szept. 16. 05:15
 2/5 A kérdező kommentje:
igen szeretnék, de nem ismerek senkit aki volt már. Jó lenne valakivel beszélni aki ismeri a menetét stb.
2016. szept. 16. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Először annak nézzél utána,törvényileg megoldható e nálad .A törvény ehhez komoly feltételeket szab meg .
2016. szept. 16. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A művi meddővé tételt Magyarországon kérvényezni kell és a kérvény benyújtása után 6 hó türelmi időt (ha meggondolnád magad) adnak. Akkor kötnek el, ha már van 3 vér szerinti gyereked ill. bizonyos életkor után. Minden infó fent van a neten! A beavatkozást helyi érzéstelenítéssel, ambulánsan végzik tehát be sem kell feküdni a kórházba. Nem rosszabb, mint egy fogászati kezelés. Heg nem keletkezik. Kicsi húzódás szerű fájdalom érezhető utána néhány napig. Az első válaszolónak mondom, hogy a fogamzásgátlás nem csak a nő feladata! Az én férjem is megcsináltatta, mert nekünk ez volt a legjobb választás. Nem én kapok hormont vagy hordok veszélyes spirált, nincs óvszeres bénázás se!
2019. szept. 3. 15:18
 5/5 temp válasza:
Nekem már elkötötte az ondóvezetékeimet a doktornő,fél órás műtét az egész,az érzéstelenítő volt kicsit kellemetlen amit a herezacskómba kaptam,ezek után már nem fogsz tudni teherbe ejteni senkit.
2021. dec. 20. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!