35 éves férfi vagyok. Az a problémám, hogy még mindig nem nő a szőr a nemi szervemnél. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 20:19
1/21 anonim válasza:
Orulj neki ember nekem meg dzsungel....21/f
3/21 anonim válasza:
Szerintetek komoly ez a kérdés?
4/21 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor ezt az egészség kategóriába kellwtt vna feltenni, hormonális problémáid vannak. De ovoshoz kéne menni inkább :D
5/21 anonim válasza:
Nem nő a szőröd? Ez komoly? Hát akkor tényleg orvoshoz kellene menni. De szerintem csak kamuzol. Van egy olyan érzésem.
6/21 anonim válasza:
Ha nem kamu, és más problémád nincs, akkor örülj neki, hogy nem kell borotválnod!
7/21 anonim válasza:
Örülj neki 1 nem kell borotválni 2 ha a lány / nő orálisan csinálja neked nem kell szört köpködni ;) 22 L
8/21 anonim válasza:
Ez lehet akár szőrtüsző hiány is... van aki fent kopasz, van aki.... ;) Lehet nincs semmi baj vele, de egy orvosi vizsgálat még senkinek sem ártott.
9/21 anonim válasza:
Orvosi vizsgálat mindenképpen árt. Az ilyen jellegű helyeken a szőr nem véletlenül van ott.
10/21 anonim válasza:
Vagyis mindenképpen kell. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!