Miért idegesít a herezacskóm?
Ne is haragudj de az nagyon igaz a kérdésedből amit az utolsó szavak jelentenek .
A tökeid anatómiai életet élnek,és tudják mikor hol ,és miért vannak.Esküszöm sok válaszoló sem tudja,ezért irta fecskét neked ,mintha ez lenne a megoldás .A fecske gatya a szocializmus terméke.Ezt kellet nyomni a gyáraknak ,mer ez volt gazdaságos .Már sok évet jártál suliba,a biosz nem biztos hogy a kedvenced .De a örténelem a mai napig hozza a példát,őseink hosszú,és mellette még bő száru gatyákat is hordtak .Hogy az utódaik is már szinte edzett babának születtek.Mert nem sérült spermiumok voltak előkészítve .
A zacsinak az feladata ,hogy a tökeidet a megfelelő körülmények közt tartsa.Ha a zacsit naponta reggel behintőporoznád,azt sem tudnád ,hogy egyátalán van .
Melegben nyírkos,és ilyenkor tapad a combhoz,kidörzsöli .
Ez nem betegség,csak a felesleges hőt távolítja el .
Lehetséges, hogy most azért érzem idegennek, mert sokat forgattam, nézegettem, és így "kikezdtem" a bőrt. Nem szó szerint kikezdtem, csak tudod, amikor valahol megdörzsölöd a bőröd, akkor egész nap olyan érzés, mintha még mindig dörzsölné valaki.
Akkor azt mondod, hogy hintőpor jót tesz neki és akkor jobb érzés? Akkor az nagyon jó lenne.
Utolsó: Azt se tudod, milyen vagyok...
Utolsó előtti: Úgy kezdődött, hogy zsibbadt, az ráment a bal combomra és térdemre is, és a bokámon is éreztem, mint ha a bal lábam magától "izomlázas" lett volna. Nagyon féltem, hogy a herémtől, ezért napi 5-6-szor is forgattam, tapogattam, nézegettem, és azóta érzékeny lett, és szerintem amiatt zavar, és azóta ha lóg, akkor jobban lóg. Alapból lentebb lógott a bal, de szerintem most még lejjebb lóg. Méretre pedig egyforma, én valahogy egyáltalán nem látom nagyobbnak egyiket se, pedig méregetem, nézegetem már több mint 1 hete, és az imént írtam, hogy szerintem miattam lett érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!