Miért idegesít a herezacskóm?
Vagy az utolsó és utolsó előtti ugyanaz? Na mindegy.
Holnap megyek urológushoz, ahol mindent átnézetek. Majd utána meglátjuk.
De erről van még két kérdesem, ahol részletesen leírom, hogy hogy kezdődött:
Enyhe herezsibbadással kezdődött, aztán lassan lement a combig, majd a térdem is fájt, most meg a bokám fáj nagyon, meg is van dagadva. Ez már nem tudom, mitől lehet. Ma úgy volt, hogy megyek 5-től urológushoz, ahol minden lett volna, ultrahang stb. de nem volt orvos, és 1 hét múlva lesz csak. Magánrendelés. Most is fáj a bokám, és dagadt, ezért most arra figyelek. De egyébként amikor fájt a lábam, akkor pánikomban elkezdtem nagyon nyújtani, futni, és megerőltettem szerintem. A herezsibbadás már elmúlt, de most a sok tapizástól "érzem" a bal herémet a gatyában. Sokan írták, hogy lehet gerincprobléma is, neurológiai stb. A testalkatom az amúgy is rossz, gerincem sincs rendben, vérkeringésem is elég trágya szerintem. A herén semmilyen elváltozást nem tapasztalok, egyforma nagyon, ha a kettőt egymás mellé "rakom", keménységre is hol az egyik, hol a másik, nem lehet kijönni abból sem. Csomó nincs rajtuk, sima a felületük, csak a mellékhere és az erek vannak, ami a balon sokkal jobban érződik, és állás közben a bal here tetején az erek (és lehet a mellékhere is) nagyon kidudorodik, és elég kemények az erek, szerintem a visszér sincs kizárva.
A daganatot hogy lehet észrevenni? Mert én olvastam már sok mindent róla, és én hülye, ijedtemben próbálom bebeszélni, és lehet, hogy néha fáj az ágyékom, ami attól is lehet, de a herén tényleg nem tapasztalok semmi elváltozást, de azért túlnyugtatni sem akarom magam. De látjátok, ma már meglett volna a teljes vizsgálat, és ultrahang is mindenhol, de nem, ezen a héten pont nincs az orvos.
"egyforma nagyon"
Hát ezt nem tudom, hogy írtam, de a lényeg, hogy ha egymás mellé "teszem" őket, akkor egyformák, akkor is ha 5 percig nézem. A bal alapból lentebb volt lógás közben, de most még lentebb van, úgyhogy én a dagadt erek miatt is a visszérre tippelek. Pláne, hogy vékony vagyok, és sokat nőttem. Lehet, hogy sok embernek az agyára megyek, de ha ma lett volna orvos, akkor már nem írnék.
De, légyszi. Írd meg mit mondott az orvos, mert érdekel.
Nem mész az agyunkra, max félsz. Ennyi. Én is féltem amikor valami bajt gondoltam.
Na, voltam ma orvosnál, de kezdjük a bokánál:
A tünetek elmúltak ugye pár napja, azóta a bal bokám bedagadt, és elmentünk vele a balesetire (habár nem az történt), és ott megnézték, röntgen is volt. Bokasüllyedésem, lúdtalpam is van, szedek fájdalomcsillapítót, dagadt, és a vádlim, térdem is zsibbad néha miatta. Erről ennyit, ez így van.
Ma voltam urológián, most jöttem haza, és egyből feljöttem GYK-ra. Átnézett, ultrahangosan is megnézett mindent, és nem talált semmit, minden rendben van, azt mondta. A bal herén van egy kisebb visszértágulat, de azt mondta, hogy ez nagyon sok fiúnál van, ezt még közel sem kell bántani, ha néha zsibbad, lehet borogatni, vagy fájdalomcsillapítót bevenni.
Ennyi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!