Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen az élet ha azután hogy...

Milyen az élet ha azután hogy fitymaszűkülteted volt és megműtetted?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy fitymaszűkületem van, és ma egyeztettem a dokimmal és aztmondta hogy azt le kell vágni, műtét és stb. És van egyhetem eldönteni mi legyen . SZexuális életet pont a fitymaszűkület miatt nem tudok élni, emiatt már sok csaj hagyott ott és azzal hogy nem tudnak egy lánnyal se szóbahozni már megy a pletyka hogy meleg vagyok. Segítsetek , mik a tapasztalataitok ?
2010. ápr. 21. 14:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
szia, a Páromnak volt ez a helyzet, olyan 18 volt amikor műtötték, én rá kb egy évre ismertem meg. Sokat beszélgettünk vele mindenféléről és ez is szóba került úgyhogy mesélt nekem és kérdezett is, hogy én mit gondolok. Ő azt mondta, hogy így nem fáj, képes a szexre anélkül hogy folyamatosan fájna, eltud végre élvezni normálisan, higiénikusabb...kb enniy...ő is 6 hetet mondott lábadozásnak, és azt h az első pár éjszaka elég szar mert nyomókötés van rajta, neked meg önkéntelen merevedéseid. Nagyonnagyon ritkán kidörzsölődik neki a makk, de az sztem kb olyanritkán mint akármelyik másik srácnak. Az én részemről a mi együttléteink is ugyanúgy váltakozva hosszabbak v rövidebbek, de az biztos, hogy soha nem volt túl korán elélvezés vagy ilyesmi, konkrétan a szexuális életünk isteni, egyáltalán nem bánom pl. hogy a makk tövénél ott vannak ilyen nagyon pici hegek(jobb mint a bordázott gumi)...úgyhogy anniyt mondanék hogy vágj bele nyugodtan:))) semmi baj nem lesz, csak jobb lesz az egész:) 23 L
2010. ápr. 21. 18:11
 12/31 NNNándi ***** válasza:

engem 18 évesen műtöttek fityma szűkülettel nekem kb 1 hónap múlva tökéletessen müködött. fityma nélkül kicsit nagyobbnak is látszik és a csajok megvesznek érte. még ritkaság a körülmetélés a szexben egyáltalán nem zavar.

talán kicsit tovább is lehet birni mert fityma nélkül folyamatosan ingerek érik igy talán nem olyan érzékeny.

2010. ápr. 21. 20:19
 13/31 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a biztatást!!
2010. ápr. 21. 21:45
 14/31 anonim ***** válasza:
57%

Akármennyien is írnak ide, illetve akármennyinek is tűnik, én azért inkább lebeszélnélek az ilyen műtétről.

Ha szűkület van és nem tudod krémmel, tágítással kezelni, akkor lehet BEMETSZÉSt kérni, amikor meglazítják a fitymát, hamarabb is gyógyul és nem kell lecsonkolni az előbőrt.

Ha az nem vezetne eredményre, akkor még lehet plasztikázni (nézz utána a neten, pl Z-PLASZTIKA) vagy, ha minden kötél szakad, akkor lehet részlegesen metélni. A teljes körülmetélést én elkerülném a helyedben, mert nekem pl megcsinálták és nagyon sok gond van vele és undorítóan is néz ki.

Nem tudhatod pl, hogy a makkod mennyire fogja bírni a fedetlenséget. Többeknek (nekem is) kiszárad, kérges az egész, foltos. Elvileg kenegetni kellene folyton krémmel, de ha meg kenem, akkor azt vettem észre, hogy utána meg, ha megint nem kenem akkor rosszabbul néz ki, mint előtte, amikor nem kenegettem rendszeresen.

A makknál több lyuk is van, amikből nemrég esett ki a varrat, ezt se tudod szabályozni, az orvos amit vág, ahogy vág, úgy fog utána kinézni. A fityma nem viccből van ott, funkciója van, amennyire lehet, vigyázz rá, mert ha már levágták az egészet, akkor utána nincs visszatánc.

Nekem pl a lyukat kell rendszeresen tisztogatnom, ha nem akarom, hogy a szmötyi összegyűljön benne, kényelmesebb lenne az előbőr alatt tisztítani, de sajnos lecsonkolták az egészet.

A foltos makkal nem tudok mit kezdeni, a fürdés után kiszárad, hámlik a makk.

Közösségben megnézik az embert kicsik-nagyok, elég kellemetlen ez, főleg gyerekkorban, sok komplexust is okoz, felnőtt korban ez már annyira nem jellemző, bár sokkal több gátlással él egy átlag körülmetélt, mint egy átlagos nem körülmetélt.

Szóval, szerintem járd még körbe a témát és ne vágass magadból többet, mint amennyit föltétlen szükséges!

2010. ápr. 22. 11:20
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
egy párral előző vagyok, a páromnak először bemetszést csináltak, majd tádááámmm még mindig fennállt a probléma...ezért kellett megcsináltatnia rednesen...és semmivel sem kell kenegetnie, semmi baja nincsen...bár ez tényleg egyénfüggő, ezt mindenki maga tudja...
2010. ápr. 22. 12:32
 16/31 anonim ***** válasza:
36%

A bemetszés, ha nem vezetett eredményre, akkor miért nem próbálták nála a plasztikázást?

Ha az se megy, még a részleges metéléssel meg lehetett volna oldani, gondolom.

A kiszáradt makk van, hogy nem is azonnal szárad ki, csak évek után a szervezet úgy alakul. Nekem se okozott semmi problémát kiskoromban, aztán kamaszkorom után kezdett egyre foltosabb lenni és kérges a tapintása, nem tudom kinek éri meg kockáztatni ilyet, meg ki tartja szépnek, mutatósnak egy csonkolt végtagot, de hát ízlés dolga...

Amíg nem magatehetetlen pici (vagy nem kellően tájékoztatott nagyobbacska) gyerek az, akinek a nevében visszavonhatatlan döntéseket hoznak, addig nincs baj, felnőtt ember úgy vágatja a fitymáját, meg annak a még egészséges részeit, vagy csiklóját, fülcimpáját, ahogy csak akarja. Isten meg az akármi nevében is akár, tetszés szerint. Kakast is vághatsz a konyhádban barátoddal, ha az esik jól.

2010. ápr. 23. 10:18
 17/31 anonim ***** válasza:
30%

Plasztikai sebésszel csináltasd.A haveromnak sima sebész csinálta és elrontotta.A plasz.sebész hozta helyre.

Ilyesmire ne sajnáld a pénzt!

2010. ápr. 24. 10:40
 18/31 A kérdező kommentje:
Mennyibe került ? Amúgy néztem egy oldalt ahol 100-120 ezer volt a tarifa :S
2010. ápr. 24. 11:44
 19/31 anonim ***** válasza:
Páromnak is sima sebész csinálta, de neki nagyon "szép" lett. Az elején idegenkedett tőle, de pár hónap múlva már megszokta és minden ugyanolyan lett, mint régen. Műttesd meg, hidd el, megéri!
2010. ápr. 24. 15:06
 20/31 anonim ***** válasza:
az én páromnak is sima sebész csinálta és semmi baj nincs vele:)
2010. ápr. 24. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!