Súlyos izomfájdalom! Mit lehet tenni, ha orvoshoz nem tudok elmenni? Ez így nem élet
Kérlek segítsetek, nagyon fáj:( a helyzet az, hogy fél éve van izomfájdalmam a jobb vállamban és nyakamban. Mára már olyan erős ez a fájdalom, hogy sokszor sírva alszok el, és még fájdalomcsillapítóval is szenvedek(tegnap is ez volt). Voltam pár hónapja orvosnál, megvizsgált, és mondta, hogy talán elfeküdtem, felírt kenőcsöt és adott ötleteket mit csináljak, milyen párnát érdemes venni, hogy kell megtornáztatni az izmot. Na hát én forró fürdőzök, rozmaring kenőcsözöm, lókenőcsöt használok, tornázok, figyelek a helyes tartásra, masszírozom... de még most is megőrülök annyira fáj, ez így nem élet:( Jelenleg görcsöl a lapockám és a nyakam jobb oldal felőli izmai.
a problémám még az, hogy 200km-re vagyok a háziorvosomtól, és a lakhelyemtől, csak az ősziszünetben tudnék haza menni megvizsgáltatni magam: vérvétel, ortopédia, pajzsmirigy ultrahang... stb-re. Addig mit csináljak? naponta pár órát ha alszok, örülök mikor reggel lesz és elterelődik a figyelmem:( próbáltam megfigyelni mi váltja ki ezt a fájdalmat, de nem sikerült rájönnöm. van mikor fél hétre elmúlik, aztán hosszú hetekig visszajön. egészségesen élek, sportolok, csak a vérnyomásom magas, de azzal nincs baj, mert nyáron voltam kivizsgáláson. Ötletek? igyak Mg pezsgőtablettát?
bocs, de epédet nézték? nekem az epegörcs a lapockámban fájt és sugárzott fel a nyakamba.
Ha messze is van a háziorvosod fájdalommal nyugodtan elmehetsz az ügyeletre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!