Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj van a herémmel? Tobbi lent

Baj van a herémmel? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Már egy ideje néha-néha fáj van csak érdekes érzés van a herémben. Ma arra lettem figyelmes, hogy alapból semmi ilyet nem érzek a bal herémben. Mintha érzéketlen lenne. Ha mehtapogatom érzem a herémet, de alapból semmit nem érzek felőle. A jobb valamiért nem ilyen. Segítsetek, nem tudom, hogy ez lenne a normális, hogy semmit nem érzek, vagy nem tudom... Kell orvoso vizsgálat? :((( 13/F

2016. aug. 28. 10:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ne higyj el mindent amit irnak. Nézesd meg urológussal biztos ami biztos.
2016. aug. 29. 18:36
 22/30 anonim ***** válasza:
Ne parázz! De inkább nézesd meg!
2016. aug. 29. 18:38
 23/30 anonim ***** válasza:
Pontosan oda kellene mennie. Nem szégyen ez. Az a szégyen és az a ciki, ha nem mész el. Amúgy sem te döntesz erről, hanem a szüleid. Nekik mondd el, ne idegen embereknek a netn. Szüleid majd tudják mi a teendő.
2016. aug. 29. 19:06
 24/30 A kérdező kommentje:
Előzőleg azt mondták, hogy ha még fájni fog el kell menni. Elmúlt, éd azóta se voltunk.
2016. aug. 29. 19:37
 25/30 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyenkor bemegyek ugye a szüleimmel, vagy csak az egyikkel, és előttük megvizsgál az urulógus, vagy, hogy? Mert elég szégyenlős vagyok és még az urulógus is bátor döntés.
2016. aug. 29. 21:27
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy a szülőd bemenjen. Kint várakozhat.
2016. aug. 29. 22:57
 27/30 A kérdező kommentje:
Amúgy mi lehet az, hogy hosszú idő után először most normális a bal? Semmi baja.A jobbnak viszont van. Mi történhetett a ballal?
2016. aug. 30. 17:53
 28/30 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen beszéld meg ezt a szüleiddel és menj el orvoshoz. Nem akarlak megbántani, de hiába teszed fel folyamatosan a kérdéseidet ugyanazt tudjuk csak leírni. Orvos Orvos Orvos.
2016. aug. 30. 17:54
 29/30 A kérdező kommentje:
Igaz. Csak most elvoltam havazva ebben a 2 napvan. Nem volt idő rá. T-T
2016. aug. 30. 21:24
 30/30 anonim ***** válasza:

Mivel már nem vagy kisgyerek szüleiddel beszéld meg (eleve apukád vigyen el urológushoz már ha elmész)hogy egyedül szeretnél bemenni az orvoshoz vagy ha az orvos apukád is behívná és apukáddal beszéld meg hogy ha bent nincs elkülönített vizsgáló ahogy nem lehet belátni akkor ha az orvos még akár vizsgálni és le kell a nadrágot tolni,adfig forduljon fére,el az apukád vagy miutn beszélgetett az orvossal még a vizsgálat előtt menjen ki a szobából.Beszéld meg vele hogy vizsgálat alatt ne legyen bent.

(a legtöbb helyen van elkülönített,elfüggönyzött vizsgálóágy,előbb az orvos beszélget,kérdezgeti az embereket,majd szól hogy az elkülönített,elfüggönyzött vizsgálóba menjen át,ott nadrág,boxer lekerül,ágyra felfekszel és megnézi a heréket,megtapogatja)

Szerintem semmi baj nincs a heréddel.De ha megnyugtat menj el urológushoz.

2016. szept. 3. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!