Baj van a herémmel? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Már egy ideje néha-néha fáj van csak érdekes érzés van a herémben. Ma arra lettem figyelmes, hogy alapból semmi ilyet nem érzek a bal herémben. Mintha érzéketlen lenne. Ha mehtapogatom érzem a herémet, de alapból semmit nem érzek felőle. A jobb valamiért nem ilyen. Segítsetek, nem tudom, hogy ez lenne a normális, hogy semmit nem érzek, vagy nem tudom... Kell orvoso vizsgálat? :((( 13/F2016. aug. 28. 10:13
1/30 anonim válasza:
Ugy gondolom a leirtak alapján semmi gond nincs velük .
Teljesen külön működnek egymástól,minden téren .érzékelésben is .
2/30 A kérdező kommentje:
Huhh, nagyon megnyugodtam. :) Sok kívánni valót hagy maga után az életem pl szűk alsót hordok, és egészségtelenül eszek. Ez valamit befolyásolhat ilyen téren? Mellesleg köszönöm a gyors választ
2016. aug. 28. 10:52
3/30 A kérdező kommentje:
De engem az érdekelne, hogy normális-e, hogy nem érzek semmit a bal herémben. Régóta nem volt ilyen. Nem tudom, hogy kezd vissza állni a normális kerékvágásba vagy nem tudom...
2016. aug. 28. 13:07
4/30 anonim válasza:
Az a normális, ha nem érzed. Ha érzed az a nem normális.
5/30 anonim válasza:
Hát, szerintem jobb lenne ha elmennél a házidokidhoz amúgy, és feltenni ezeket a kérdéseket, biztos jobban tud válaszolni mint itt a noname emberek...
6/30 anonim válasza:
Ha picit megütögeted az sem érzed?
7/30 anonim válasza:
Nem lehet hogy hülyén ülsz és elzsibbad?
8/30 A kérdező kommentje:
Ha megpöckölöm fáj. Ma reggel óta ilyen. Sose volt ilyen. Gondoltam rá, hogy elaludtam a hérém... (XD) De nem tudom, hogy ez lenne a normális, hogy csak akkor érzem ha megütöm vagy most mi... Csak azért mert a másik, a jobb, az ilyen nehéz érzéses.
2016. aug. 28. 22:13
9/30 A kérdező kommentje:
Helyesbítek: Volt már szerintem ilyen, sőt, max nem emlékszek rá, csak azért kérdem, hogy aggódjak-e miatta. A házi orvosnak ilyen kérdéseket meg nem tennék fel, gyakran látom, utána elég gáz lenne. Inkább ha rossz az eset urulógia.
2016. aug. 28. 22:15
10/30 A kérdező kommentje:
Egyébként olvastam, hogy fájhat az idegek miatt is. Nekem pedig rossz szokásom, hogy mindenre ráparázok és (már amennyire egy gyerek idegeskedhet)rengeteg ideget eszek ezzel, azzal.. Pl iskola meg stb. Befolyásolhat ezis valamit?
2016. aug. 28. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!