Baj van a herémmel? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Már egy ideje néha-néha fáj van csak érdekes érzés van a herémben. Ma arra lettem figyelmes, hogy alapból semmi ilyet nem érzek a bal herémben. Mintha érzéketlen lenne. Ha mehtapogatom érzem a herémet, de alapból semmit nem érzek felőle. A jobb valamiért nem ilyen. Segítsetek, nem tudom, hogy ez lenne a normális, hogy semmit nem érzek, vagy nem tudom... Kell orvoso vizsgálat? :((( 13/F2016. aug. 28. 10:13
11/30 anonim válasza:
Az ideg miatt nem azét fájt, mert ráparázol. Az ideg nem az idegesség és az ilyen dolgok.. Ez anatómiai. :)
12/30 anonim válasza:
Ha tapintásra fáj lehet gyulladás.
13/30 A kérdező kommentje:
Közben privátban egy ember (valszeg orvos mert dr. Előtagja volt) szerint herevisszér
2016. aug. 29. 00:43
14/30 anonim válasza:
Viszért észrevetted volna, ha már olyan stádiumban van, hogy fájdalmat okozzon. Picit utánaolvasom a neten a visszérnek rájössz, hogy nem. :)
15/30 A kérdező kommentje:
Rendszeresen okoz is fájdalmat ha úgy van.
2016. aug. 29. 04:42
16/30 anonim válasza:
Más is okozhatja. Ha visszér és ilyen fájdalmakat okoz rendszeresen akkor a herédnél látásra és tapintásra is megnagyobodott ereket látnál illetve alhasi fájdalmad is lenne. De ehhez eléggé sok időnek el kell tennie, hogy olyan tüneteket produkáljon addig csak UH-val tudja az orvos is megállapítani a visszerességet, de itt gyakorikérdéseken üzenetben neked pontosan elmondták. csak gratulálni tudok neki.
Beszélj szüleiddel fordulj orvoshoz ez a legjobb módszer. itt nem kapsz gyógymódot mert a hereproblémákra nincs házirecept csak orvos.
17/30 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a visszérre mert a tünetek egyeznek, alhasi fájdalmaim is voltak, mostanság mondjuk kevésbé. Ezekre az orvos se tudott mit mondani. (Az alhasi fájdalomra) Nyilván én is úgy terveztem, hogy beszélek a szüleimmel és meg kell nézetni... Eléggé parázok, de muszáj lesz!
2016. aug. 29. 08:04
18/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk megnagyobodott ereket nem látok.. Pozitívum viszont az, hogy ma már egyiknek sincs "semmi baja" de ez semmit nem befolyásol, meg kell nézetni. Máskor is volt. Máskor is elmúlt. Most is előjött.. Annyit nem értek, hogy egy huzamban sose fáj, szibte fájdalomnak sem nevezném.. Inkább csak ilyen húzó érzés, de talán előző évben volt a leghosszabb egyhuzamban, 2nap. Azóta max 10-20percekig ilyen. Nem értem..
2016. aug. 29. 08:11
19/30 A kérdező kommentje:
Általában semmo baj velük, csak néha ilyen, és félek emiatt. ( ._.)
2016. aug. 29. 08:17
20/30 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy a herék alján látni az ereket, de nincsenek megnagyobbodva. Mintha sima erek lennének.
2016. aug. 29. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!