Ez már nem normális maszturbációnál?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy már pár éve azt veszem észre hogy maszti után (mintha allergiás lennék vagy nemtudom)elkezd az orrom bedugulni (de csak az egyik) reggelre taknyos vagyok (vagy bevan dugulva az orrom) alig birok felkelni,lustavagyok ,nincs erőm semmihez és táskásak a szemeim , napközbe alig vagyok fent. Okozhatja e ezt az hogy nagyon sokat töltök időt gép előtt (szinte majdnem egész nap ha csak nincs valami program de az ritkán van) hétköznap elmegyek esténként edzésre és ennyi. A táplálkozásra is figyelek hogy egészségesen táplálkozzak , valamint arra is hogy elég folyadékhoz jussak(habár a bentléthez nem igen kell sok) Kérlek segitsetek , már nem először kérdezem ezt meg itt , de még mindig nem kaptam választ. Urológusnál voltam ott csak annyit mondtam h maszti után nehezen birok sportolni. (mert akkor még csak ez tünt fel). Szivemet is voltam kivizsgáltatni mert, de azzal is minden rendben.2016. aug. 19. 09:42
2/5 anonim válasza:
Ha sokat ülsz sz.gép előtt,az okozhat ilyen tüneteket,főleg ha légkondis helység.
4/5 A kérdező kommentje:
Vizilabdára
2016. aug. 19. 11:27
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem a masztitól van. Valahol máshol fog lapulni a probléma gyökere. Lehet a túl sok gépezés is közrejátszik. Próbálj meg szüneteket tartani. Szóval 2 óra gépezés fél óra szünet, menj ki a levegőre stb!
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!