Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha maszturbációnál nem távozik...

Ha maszturbációnál nem távozik az összes ondó az normális?

Figyelt kérdés
Maszturbáció után (amikor a farkam lelankad) észre szoktam venni hogy még távozik belőle ondó, olyan mintha utólag távozna az összes, mondjuk hozzá kell tenni hogy ez a legsűrűbb része.Úgy kell elképzelni hogy elélvezek meg minden és miután lelankadtam és elkezdem húzogatni a fitymámat még távozik egy kicsi.

2013. ápr. 14. 16:47
 1/3 anonim válasza:

1. vagy még nem fejlődött ki rendesen az az izmod ami egyszerre az összeset kinyomja

vagy

2. nagyon elsieted a dolgot, "hamar végzel" .

2013. ápr. 14. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos 1 es nem olvastál utána ennek a dolognak rendesen,

ezért butaságot írtál .

Elélvezéskor csak kb 40-50 % a távozik el.Ezt követőleg

kis idő múlva ,megint lehet csinálni egy elélvezést ,de

ekkor már az előzőnél is kevesebb jön .Aztán jöhet a 3.

vagy még a 4. is .Végül már csak a meleg levegő,kis prosztata váladékkal .Az ondó a mellékherékből jön,de egyszerre mindet nem tudjuk kijuttatni .Ezt a természet

igy rendezte be, az utódnemzés miatt.Ne szálljon már el az összes mag egyszerre .Ha elsőre mind kijönne,akkor

honnan lenne 5-10 perc múlva újból majdnem ennyi ?

Ekkora mennyiséget a herék nem képesek legyártani,ilyen

rövid idő alatt.Maszti után lankadtan ,meg ugyan az a szitu játszódik le ,mint pisilésnél.Marad a rendszerben

még ondó .Normálisan működik a rendszer nálad .

Nem véletlen mondják,óvszer lehuzás után is könnyen terherbe lehet esni .Maradben jócskán még

2013. ápr. 14. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. De hogy ne legyen probléma én utána olyat szoktam csinálni, hogy: szóval ilyenkor még merev, aztán megfogom és leges legalulról - úgymond - kipréselem belőle a maradékot. Vagy itt egy hasonlat: megfogsz egy szívószálat, két ujjal összeszorítod, a másik kezeddel meg kihúzod a két ujjad közül a szívószálat, és így mindent kipréselsz belőle. Persze ezt egykézzel is lehet csinálni, remélem érthető, és a lényeg, hogy ne aggódj ez miatt
2013. máj. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!