Normális ennyi idősen a matyizás?
Figyelt kérdés
Egy fél éve kezdtem el és aggódom hogy elég fiatal vagyok hozzá! :/ Normális válaszokat légyszi! Köszi! :)
12F
2016. aug. 17. 15:25
1/11 anonim válasza:
Ezt nem lehet elég korán kezdeni .Még fiatalabbak is csinálják,ha már rá jöttek a kellemes érzése.Nem baj ha netán még semmi se jön,majd annak is eljön az ideje .
2/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszi! :)
2016. aug. 17. 15:30
3/11 anonim válasza:
Persze, normális. A legtöbb hasonló korú kamasz fiú csinálja.
4/11 anonim válasza:
11 évesen kezdtem de akkor még nem jött semmi de kellemes volt
20 f
5/11 szamo77db válasza:
Normális. Nekem 12 és fél évesen jött meg a spermám és attól kezdve mindig csináltam. Egyszerűen nem lehet megállni, hogy ne csinálja az ember.
6/11 anonim válasza:
Persze, hogy normális, csináld nyugodtan
7/11 anonim válasza:
Mi,akik ide írtunk,senki sem tiltotta .De akik csak pontoztak,senki sem kapta meg a neki oda1rt százalékot .
Ezek szerint vannak ellenzők is .
8/11 szamo77db válasza:
Vagy ha le akar állni a maszturbálással, iszonyú kínokat fog kiállni. A végén már a falra is felmászna az ember, csak jutna hozzá ahhoz a csodálatos érzéshez! És semmi baja nem lesz tőle, ezt csak a lököttek terjesztik!
9/11 anonim válasza:
Én 11 évesen kezdtem el maszturbálni, azóta is csinálom minden nap szerintem tök normális. ;) 14/f
10/11 anonim válasza:
Full normáis😀én 10 évesen kezdtem😉
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!