Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Növekedés fejlődés,15 / F...

AlexVanBaj12 kérdése:

Növekedés fejlődés,15 / F Hogyan fejlődjek növekedésben egészségesen?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, novemberbe töltöm a 16 ot és csak 158 cm vagyok ez, nemtudom hogyha ennek van köze a növekedéshez, de már szőrösödtem is.

Nagyon aggódok hogy nem nagyon fogok már nőni :/

Apum kb 175 cm magam anyum pedig 160-165 körül

Valamilyen sportal, étellel, vitaminnal lehet fejlődésbe hozni a növekedést?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

15/F 158 cm :(

2016. aug. 9. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Gyanítom csak este tíz után feküdtél le mert a 22-től éjfélig a legaktívabb a növekedési hormon ezek alvás közben dolgoznak szóval ezt tudom gyanítani vagy ha te este tíz előtt feküdtél le akkor meg kissebséget örököltél vagy ha ez a kettő passzol egymáshoz nem is csoda
2016. aug. 9. 15:44
 2/7 anonim válasza:
79%
2016. aug. 9. 15:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Hat ejfelkor fekszel le, ez eleg baj ugylatom van hogy hajnalkor

45 kg vagyok de ha valtoztatok az "alvas rendemen" stb. Meg nőhetek?/:

2016. aug. 9. 15:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg valamilyen sporttal lehetw fejlodesbe vinni a novekedest?
2016. aug. 9. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
180 centi biztos nem lehetsz mert a szüleid kicsik tehát valószínű a kissebséget örökölted de talán egy olyan 170 centi lehetsz legjobb esetben 175-176 de ez nem valószínű (de így is lesz olyan csaj akit nem érsz fel mert én anyukám 172 centi és azért lássuk be van egy pár olyan lány/nő akik 170 felett vannak
2016. aug. 9. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
9%

A feltöltött linkben is csak fél igazság van .Ha beleolvasok egy másik orvosi erről szóló írásba,az olvasható.A több növekedési hormon termeléséhez,legalább 8 óra éjszakai alvásra van szükség .Ugyan ekkor termelődik a tesztoszteron férfi hormon is .A hormontermelésbe nagyon kockázatos a beavatkozás,nagy orvosi elővigyázatot,vizsgálatokat igényel .Csak a végső esetben avatkoznak be

Mindig is voltak kisebb növésüek ,és a jövőben is lesznek .100 évvel ezelőtt a 160 cm oszlopos tagja volt a katonaságnak .

2016. aug. 9. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon alacsony vagy a korodhoz képest.Apukád magasságát megörökölheted,de még kellene kérdezhet hogy ő mikor kezdett el nyúlni.

12-13 éves kor elején kezdődik normál fejlettségű esetében a szőrösödés,15-16 évesek már simán az apjuk magasságát többnyire utolérik.

Későnérő vagy.Felgyorsítani nem tudod,ki kell várnod hogy érni kezdj.

2016. aug. 13. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!