Milyen a prosztata masszázs?
Nagyon kétlem az 1 es válaszát .A doki csak vizsgál minden esetben,a masszást meg elvégzi a szak nővér ,szak aszisztens .A kórházban még csak nem is főnővér csinálja .
A masszás itt nem élvezkedési célból van,a beteg prosztatánál meg erős fájdalmak keletkeznek .
Szerintem nem keveri itt senki rajtatok kívül #4-es és #2-es! Viszont az urológiai vizsgálat keretén bellül masszírozta az orvos a prosztatát és nem kell belemagyaráznotok hogy azért mentem oda, hogy élvezkedjek, ez a ti beteg agyatokban lehet hogy így van, nálam nem! Föleg most hogy novemberben volt ez a prosztatarák elleni kampány is bizony az épeszű és felelősségtudatos férfi elmegy és megnézeti magát olykor. Akkor is megvizsgáltattam magam, és mint azt az elején az #1 -es kommentemben is irtam, hogy a 2. vizsgálat rémes volt azt nagyon megszenvedtem. Akkor meg nem értem miért csak azt bírjátok kiemelni ami a 3. vizsgálaton történt? Miért ti akarjátok azt megmondani hogy érezze vagy hogy kéne éreznie magát egy embernek egy vizsgálaton, ha egyszer egy orvos olyan érzéseket húz ki belőle amivel ő maga se kalkulál? Mik vagytok ti, valami perverz erkölcscsőszök, akik belemagyaráznak mindenbe valami szexuálisat majd megmondják másoknak hogyan viselkedjenek mert a ti aberált agyatok szerint aberált viselkedés az, ha valaki akarata ellenére reflexszerűen lereagálja azt is, amit kellemesnek él meg?
(Egyébként meg most novemberben volt a 4., de nem azért hogy élvezkedjek, ti elmezavarodottak, hanem emiatt a novemberi prosztatarák elleni kampány okán döntöttem úgy hogy elmegyek (a két lábamon természetesen) és megnézetem a prosztatám. Ezt nem az előző három urológus valamelyike csinálta, és kibírtam, de nem élveztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!