Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen a prosztata masszázs?

Milyen a prosztata masszázs?

Figyelt kérdés
Olvasgattam interneten róla és ez valóban ennyire jó? Próbálta már valaki? Eléggé furcsának találom, hogy a saját végbelemben kutakodjak.
2016. júl. 31. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Nekem doki csinálta vizsgálatnál. Furamód a 2. prosztatavizsgálatnál totál kihasaltam, annyira sz..r volt, pedig semmi bajom nem volt, a 3. ilyennél meg egy másik doki csinálta teljesen úgy, hogy azon én is meglepődtem, addig el se tudtam azt képzelni, hogy az kellemes is lehet! Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok meleg.
2016. júl. 31. 18:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Én se vagyok meleg, de eléggé tartom magam ettől. De ha valóban olyan jó mint ahogy irják... hát.
2016. júl. 31. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon kétlem az 1 es válaszát .A doki csak vizsgál minden esetben,a masszást meg elvégzi a szak nővér ,szak aszisztens .A kórházban még csak nem is főnővér csinálja .

A masszás itt nem élvezkedési célból van,a beteg prosztatánál meg erős fájdalmak keletkeznek .

2016. júl. 31. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
ne keverjétek az urologiai vizsgálatot meg a prosztatamaszázst bakker a maszázs szexuális jellegü élvezettel jár föleg ha szopnak közben :D
2019. dec. 15. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem keveri itt senki rajtatok kívül #4-es és #2-es! Viszont az urológiai vizsgálat keretén bellül masszírozta az orvos a prosztatát és nem kell belemagyaráznotok hogy azért mentem oda, hogy élvezkedjek, ez a ti beteg agyatokban lehet hogy így van, nálam nem! Föleg most hogy novemberben volt ez a prosztatarák elleni kampány is bizony az épeszű és felelősségtudatos férfi elmegy és megnézeti magát olykor. Akkor is megvizsgáltattam magam, és mint azt az elején az #1 -es kommentemben is irtam, hogy a 2. vizsgálat rémes volt azt nagyon megszenvedtem. Akkor meg nem értem miért csak azt bírjátok kiemelni ami a 3. vizsgálaton történt? Miért ti akarjátok azt megmondani hogy érezze vagy hogy kéne éreznie magát egy embernek egy vizsgálaton, ha egyszer egy orvos olyan érzéseket húz ki belőle amivel ő maga se kalkulál? Mik vagytok ti, valami perverz erkölcscsőszök, akik belemagyaráznak mindenbe valami szexuálisat majd megmondják másoknak hogyan viselkedjenek mert a ti aberált agyatok szerint aberált viselkedés az, ha valaki akarata ellenére reflexszerűen lereagálja azt is, amit kellemesnek él meg?

(Egyébként meg most novemberben volt a 4., de nem azért hogy élvezkedjek, ti elmezavarodottak, hanem emiatt a novemberi prosztatarák elleni kampány okán döntöttem úgy hogy elmegyek (a két lábamon természetesen) és megnézetem a prosztatám. Ezt nem az előző három urológus valamelyike csinálta, és kibírtam, de nem élveztem.)

2019. dec. 15. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!