Prosztataproblémákkal küzdők, szerintetek ez beválhat?
8 éve krónikus prosztatagyulladásom van, néha jobb, néha rosszabb. Széttömtek antibiotikummal, szerintem ettől lettem Crohn beteg. Nem szedhetek sem antibiotikumot, sem non- steroid gyulladáscsökkentőket. Az urológusok mindig konzervatív terápiával kezelnének, de sosincs eredménye. DE!
Rendeltem egy Aneros MGX speciális prosztata masszőr kelléket, mivel azt tanácsolták, hogy ha a prosztata rendszeresen van masszírozva és ürül, akkor nem gyullad be. Szerintetek beválhat? Nem volt olcsó (20K) és egészségügyi használatra is javallott.
A videó klinikán néztem,hallgattam erről egy előadást,urológus prof tartotta .Ez az a betegség ,amit rendkivűl nehéz gyógyitani .Mint mondta volt olyan betege,akit 10 éven túl gyógyitott,mire megtalálta azt a bacit ,ami a gondot okozza .Ezek a bacik beágyazódnak a prosztatába ,és akár 1 évig is mozdulatlan maradnak ,majd gyorsan aktiválják magukat .Amig nincs meg a kór okozó,felesleges mást szedni,mert semmilyen pozitív hatást nem tud kifejteni .Addig csak kisérletegézek vannak .Hátha ...
Amit tud javasolni,az az,hogy gyakran űriteni a prosztatát,hogy baktériumok nem tudjanak megtelepedni,beágyazódni .A prosztata nedve nem csak maszirozáskor ürül,hanem masztikor is .Most az a kérdés ,kinek melyik a kényelmesebb,kellemesebb .
Aki elolvasta a prosztata működését az tudja,a prosztata csak szexuális izgalomban dolgozik aktivan,egyébként éppen hogy .Ennek az az oka,nincs raktára mint a tökeinknek ,és megtermelt nedved nem tudja hol tárolni .
Valójába a prosztata maszirozása is szexuális tevékenységhez köthető .Pár napja írtak nekem erről,hogy is zajlott le egy ilyen az orvosnál .
A cél szentesiti az eszközt.Gyógyulj meg ,azt kívánom !
Nyugodtan próbáld ki amit jónak gondolsz.
Lehet jobb esélyel gyógyítod meg magad mint az orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!