Beválhat? Vannak-e olyan ételek amikben sok van bizonyos hormonokból?
Olvastam,hogy a szójában sok a női nemi hormon,ezért a vegetáriánus ffiak "bemeleg(edhetnek)szenek"!Arra gondoltam,lehetnek olyan ételek-növényi,álatti-amiben sok a NÖVEKEDÉSI-és FFI NEMI HORMON.A növekedési hormon tartalmú kajáktól azt remélem,hogy nőnék én is,de főleg,hogy a péniszem,a ffiről pedig gondolom h segíthet a növekedésinek:) stb.
Ha van kérlek írjátok le a lehető legtöbbet!
Előre is köszönöm!
Miért, most mekkora a péniszed? ;P
Jaj. Őrültség ez a hormontermelési izé, most kérdeztem egy biológiamániás ismerősömet. "Hogy a fenébe kerülne egy NÖVÉNYBE/ÁLLATBA emberi hormon?!"
Ha aggódsz, hogy nincs elég tesztoszteronod, akkor menj el az orvosodhoz és kérdezd ki, mi ez az egész. De tényleg. Ha szőrösödsz, férfias a hangod, szélesedik a vállad, stb. vagy éppen folyamatban van mindez, akkor ne aggódj, eléggé férfias vagy, nem kell semmilyen plusz hormonkezelés.
Egyébként ez a szójadolog hülyeség. Nem lesz senki sem meleg, hogy olyat eszik, legföljebb válogatósnak, finnyásnak nevezik mások és kikiáltják rá, hogy biztos b.zi. :)
első vagyok, ja és elfelejtettem:
A japánok meglehetősen sok szóját esznek, azt hiszem, még más országokban is... És lám, mégsem történik velük semmi. Pedig többszörösét eszik a mi európai/magyar fogyasztásunknak, évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!