Hogy történik az orvosi prosztatamasszázs?
Nem a vizsgálat, hanem kimondottan a masszázs, amikor brutálisan át kell nyomkodni a cuccot. A héten megyek, a doktornő annyit mondott előre, hogy "fájni fog".
Valakinek valami tapasztalata?
Hogy a vizsgáló asztalra kell hajolnod,vagy felfeküdnöd,és ott milyen poziciót felvenned ,nem tudom .A vizsgálatot má átélted.Ez is pont úgy van,csak ez nem egy körbe tapintás .
Mivel,gyanitom gennyesedés lehet bent,ezért nagyon is fájdalmas.A kinyomkodott nedv,valóban a nemi szerven kell ,
hogy távozzon.Ebből akár mintát is vehetnek .Nem hiszem hogy olyan állapotba leszel,hogy még fel is álljon .
Persze az ondó távozása sem kizárt,de ehhez sem szükséges a merevedés elérése.A fogak össze szoritására azomban szűkség lesz .
Értsd már meg, hogy a GYULLADT prosztata nyomkodása a fájdalmas, az egészségesé nem.
Amúgy ki lehetett bírni. Jól megmarkolni az ágy szélét és fogat összeszorítani. Csak folyton szövegelt közben az orvos, az zavart kicsit a koncentrációban.
jó én csak nem értem miért jó akkor sima egészségesé enyi
de az izomlázat is fáj és jol esik ha nyomkodják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!