Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 50 évesen gáz, hogy a szerszám...

50 évesen gáz, hogy a szerszámom akciózás (orál stb. ) előtt sem áll fel, közben meg pláne nem. Nem megy vér a kukiba vagy mi a bánat lehet az oka? Kb.3-4 éve van ez műsoron.

Figyelt kérdés

2016. júl. 25. 12:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Életemben ha 1 dbz cigarettát ha elszívtam;kb.30 éve.Nem iszok alkoholt,pláne nem drogozok.Nemhogy nem vk túlsúlyos,inkább az ellenkezője:194 cm-74 kg vk.Laborvizsgálat nem mutatott ki cukorbetegséget sem.Nem tudok róla,hogy pajzsmirigybajom volna.Az érezhető más probléma,hogy közelre már nem látok úgy,mint pl.10 éve.Lövésem nincs,mi a problémám?
2016. júl. 25. 14:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja és semmilyen gyógyszert nem szedek.Pár éve a szénanáthámra kellett,de az meg valamiért lecsendesedett...
2016. júl. 25. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most egy picit offnak tűnik a következő kérdésem, de engem nemrég alaposan kivizsgáltak, és aki ezt végezte, az alaposan elmagyarázott nekem sokmindent, az urológiai résznél esett szó nemcsak a fitymaproblémákról, hanem a merevedési zavarokról is. Abból amit átbeszéltünk, én megkérdezném hogy ezzel a problémával te voltál e már kardiológián?
2016. júl. 25. 15:49
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Ügyi vagy, hogy nem dohányzol, nem iszol. Gratula.

Volt laborod. Ez jó. De kértek pajzsmirigy és nemi hormonvizsgálatokat is? Ezek rajta vannak a laborpapírodon? Ha nincsenek, akkor ne találgassunk, nem érdemes. Menj dokihoz és ha gondolod, írd meg itt, mit mondott.

2016. júl. 25. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:

(Nem írok privátban.)

Ha az ember elfogadja, hogy valami a korral járjon, akkor viseli annak következményét is ugye. De ki mondta neked, hogy 50 évesen (47) természetes dolog, hogy az erekciós zavarnak be kell következnie, a természet rendje szerint? Ez nem a természet rendjébe tartozik!

Elfogadja az ember a zavart vagy tesz ennek a megváltoztatásáért. Akármelyik is, az mindenki saját felelőssége, igénye.

Nem véletlenül írtam a hormonvizsgálatok (is) elvégeztetését.

Te döntésed, teszel-e az egészségedért, a kapcsolatodért, a jövődért, a felszabadultabb életedért vagy nem csinálsz semmit, ill. csak beszélsz róla, de ténylegesen semmit nem teszel magadért.

Jó döntést kívánok.

2016. júl. 26. 08:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt írta a kérdező, hogy "lelki okok kipipálva" és innentől mindenki csak a hardverrel foglalkozik. Eszem ágában nincs a krdezővel kötekedni, sőt, nagyon szeretnék segíteni, de hidd el, hogy a lelki okok néha olyan alattomosak és annyira rejtettek, hogy van, amire sosem jön rá az ember.

Én nagyon alaposan körbejárnám a dolgot. Valami azt súgja nekem, hogy lelki oka lesz, ahogy egyébként minden testi tünet is lelki okokra vezethető vissza.

Nekem is annyi ilyen volt, aztán elkezdtem egy nagy "stábbal dolgozva" felgöngyölíteni a dolgaimat és ma 44 évesen tudok magamról meg olyan dolgokat, amiket nem is sejtettem volna. Nekem az ismerősök között van pszichológus, coach, spirituális segítő (látó), valódi empata és szépen jönnek a válaszok. Olyanok, amiken magam is meglepődöm.

Megtanultam együttműködni a tudatalattimmal. És sok dolog másképpen van már, mint korábban.

2016. okt. 4. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!