Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Állandóan viszket a herém...

Állandóan viszket a herém mellettMi a bánat ez?

Figyelt kérdés
Hello. Már úgy kb 2 hete viszket a herém és a combom közötti kis rész és nem tudom mitől. Általában leginkább este és reggel. Megnéztem, nincs megvágva, semmi pirosodás, semmi jelét nem látom, hogy mi lehetne. Rendesen tisztán tartom ezt a részemet is. De ötletem sincs mi ez és mit lehetne vele tenni. Segítsetek kérlek! Köszi

2015. febr. 21. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem izzadsz ott?
2015. febr. 21. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Gombás fertőzésre utaló jeleket nem látsz? (Rendesen tisztálkodó embernél is előfordulhat.) Van amelyik viszket. Sőt olyan is, amelyik miatt akkor is büdösnek érzed azt a részt, amikor éppen kilépsz a zuhany alól.
2015. febr. 21. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínű gombás fertőzés, vagy az izzadástól viszket. A megoldás Canesten és hintőpor.
2015. febr. 21. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez akkor is gombás lehet ,ha semmit sem látsz rajta .A 3 as leirta mit tegyél .Ebben az időszakban aktivizálják a gombák magukat .Ha elmúltak a tünetek ,pár napig a kezelést ne hagyjad abba még .
2015. febr. 21. 14:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Aha szóval akkor bőrgyógyász vagy urológus vagy mi? :( /kérdező/
2015. febr. 23. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
de lehet a szappan vagy tusfürdőszer is
2015. febr. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!