Kristály hatása meddig tart? Kíprobáltam és megbántam!
Szóval barátnőm szakított velem és én nagyon szeretem és most nagyon bánatos voltam és kiprobáltam ezt a kristályt! Nem birok aludni Úgy este 10 óra fele használtam! Nem vagyok drogos sose csináltam még! Csak a lelki állapot vitt rá! Soha többet nem csinálom!
Mi az amitől elmúlik a hatása? Anyira hülyén érzem magam!
Már megittam 1.5 liter fizet is! Hogy méregtelenitsen!
Jó okés! Már 6 óra lesz lassan! :)
kicsit furán érzem magam! én túlparáztam a dolgot! Soha többet nem csinálom ! Az megfogadtam! Egy lány se ér enyit!
Jajj de ismerős helyzet. :)
Jobban lettél végül is?
Igen már így este tudtam aludni de kellet 20-22 óra hogy elmúljon a hatása! Még az alvás is sokat segített meg sok vizet ittam ! Megittam egy nap 3-4 liter folyadékot gondolom sokat számít ez is! :)
De az igazat megvalva nem éri meg ez a dolog egy 30 percig jól érzed magad utána 2 órán átt laza vagy de nem ér meg 20 óra szenvedést! megfogadtam soha többet !
Nem éri meg!
Mintha csak magamat látnám :D
De akkor örülök neki, hogy jobban lettél.
Ha valakivel akarsz beszélni, hogy mi történt, ami rávitt, írj nyugodtan.
Max 3 nap alatt helyre jön ám :)
De nem érdemes ilyenekkel kísérletezgetni, ha már be akarsz tépni, akkor valami megbízhatóbbat próbálj. Bár azt sem javaslom. :D
Már csütörtök van és olyan mintha rá szoktam volna!
Ilyen sovárgást érzek és nem igazán tudok lenyugodni!
Ezt olvastam a neten!
A mettől nagyon könnyen függővé lehet válni. A drog felemészti a test erőforrásait, és olyan pusztító sóvárgást alakít ki, amelyet csak még több drog fogyasztásával lehet enyhíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!