Mit ajánlotok hogy gyorsan megnőjön a hajam? Már sokmindent kipróbáltam a ricinus olajat meg ilyesmit és nem nagyon nő attól sem.
Figyelt kérdés
Göndör vállig érő hajam van és azt szeretném kicsit megnöveszteni meg ápolni akinek göndör haja van az kérlek segítsen valami jó kis haj ápolási taktikával.2013. okt. 23. 21:47
1/2 anonim válasza:
Nekem is göndör hajam van. Kb. 1 éve a Dove argánolajos samponját és balzsamát használom. Mert a legfontosabb az,hogy ne száradjon ki a hajad,mert akkor törik a vége és nem nő. Márpedig a göndör haj általában száraz. Éppen ezért fél évente vágatok is a végéből egy kicsit. Így most a hátam közepéig ér,ha megmosom és kihúzom.
2/2 anonim válasza:
Tökugyanez a problémám ><
Most ricinus olajat használok, de mindig felugrik a vállamig... de ha kivasalom (h lássam mennyit nőtt) a hátam feléig ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!