12 éves "fityma szűkület" ellen orvos nélkül?
Szóval... 12 éves vagyok. Álló állapotban, a fitymám épp, hogy a makkom feléig eltud menni (Ott már fáj.) Mit tegyek? Ezt orvos nélkül szeretném, mert eléggé parázok, hogyha esetleg HA! Jól tudom körülmetélig akkor nem tudom húzogatni? Vagy, hogy van ez?
!!! OLYAN VÁLASZT NEM KÉREK, HOGY FIATAL VAGY EHHEZ!!!
Nekem is volt letapadásom, nincs ott érzéstelenítés, feltépik és kész. Lehettem olyan 11-12. Hazamenni alig birtam utána.
Kérdező, az otthoni tágítgatásnak egy veszélye van, ha nem csinálod elég óvatosan, és szárazon akkor a makkod mögé sszorulhat elszoritva a makk vérkeringését. Szóval ha hátrahúzod akkor óvatosan, es előtte dugd alá az ujjad, és a makk körül körben az ujaddal tagitgasd. És legyél szorgalmas. 2 év múlva meg írj hogy hogy sikerült :)
Ha finoman,nagyon óvatosan tornáztatod a fitymád minden nap meleg vízben akkor jó esély van hogy helyre fog jönni.
De ha szólsz otthon apukának ő elvihetne urológushoz lehet az orvos elsőre szteroidok krémet írhat fel neked, mivel csak merev állapotban tudod csak félig hátrahúzni a fitymád így lehet krém is elég lenne kezelni vagy ha műteni is kellene sok műtêti lehetőség van amikkel a fitymád megmarad csak közölni kell a körülmetélést ki van zárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!