Miért szűkült be a fitymám?
Figyelt kérdés
kb. 2 hete jelentkeznem már az alábbi tünetek:
- a fitymám teteje be van szűkülve, nem tudom hátrahúzni nyugalmi állapotban sem (régen soha nem volt szűkületem)
- ha megerőltetem a hátrahúzást, akkor apró repedések keletkeznek, ami nagyon fáj, és már vizelésnél is csíp/zavar
-a fitymám vége ki is van száradva
- a "letapadt" fitymám alatt, fehér túrószerű, néha folyékony váladék keletkezik (( fürdésnél meg tudom tisztítani))
Mitől lehet ez? Kentem körömvirágkrémmel... és 2 hét alatt semmit nem javult...
A cukorbetegség kizárva, megmértem és jó volt.
2016. márc. 30. 16:40
1/3 anonim válasza:
Valamilyen fertőzésed lehet, ami gyulladást okozott, ez vezetett a szűkülethez. Már régen el kellett volna menned bőrgyógyászhoz (bőr-és nemibeteg gondozó), hogy rendes kezelést kapj! Ne várj tovább!
2/3 anonim válasza:
A körömvirág az pont lópikulát nem ér erre.
Irány az orvos.
3/3 anonim válasza:
Ez fertőzés lehet,mielőbb menj el urológushoz, hogy kezeljen,lehet hogy antibiotikum vagy krém most mêg elég,mert ha nem kezelteted csak romlani fog a helyzet,magától nem jön helyre és még műtét is lehet belőle később ha elhanyagolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!