Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymámon a bőr nem megy le...

A fitymámon a bőr nem megy le csak kb. a feléig. Szerintetek ez fitymaszűkület? Ja és a bőr a makkomon rá van tapadva. Hova mennyek? Urológushoz? 14/F

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem körülmetélték a dokik még pici koromban, mert anyámékat meggyőzték, hogy úgy lesz jó.

Ezt SEMMIKÉPPEN NE HAGYD!

Vannak egyéb módszerek, bár, amiket leírsz, abból az derül ki, hogy eléggé makacs szűkület/letapadás van, de ez még nem jelenti azt, hogy az egész fitymát le kell vágni. Mondd meg a dokinak, hogy minél többet szeretnél megtartani a fitymádból. Annak ugyanis funkciója van, csak most hibás, de attól még nem kell levágni az egészet. A dokiknak viszont lecsapni egyből a legegyszerűbb, ezért kell felkészülni arra, hogy akár másik meg harmadik dokihoz is el kell menni szükség esetén.

Nekem nagyon ronda lett és sok gondom van vele, ki van száradva, foltos, kérges, szóval nem jó. Utólag amikor már körülmetélt vagy, akkor már NINCS VISSZATÁNC. Akkor már nem lehet megoldani a csúnya vágást se, pl nekem se lehet. Csak nézni életem végéig. Szóval, vigyázz magadra!

A letapadást fel lehet oldani, a szűkületet BEMETSZÉSSEL vagy plasztikával (z-plasztika), ha minden kötél szakad, akkor részleges metéléssel lehet megoldani, teljes körülmetélést semmiképpen ne hagyd!

2010. ápr. 19. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!