Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet e valami bajom 14...

Lehet e valami bajom 14 évesen? A helyzet az hogy a szüleim nagyon vallásosak és engem is annak nevelnek. A serdülésem rendben zajlik szerintem.

Figyelt kérdés
Viszont a szüleim szerint maszturbálni bűn, és Istennek nagyon nem tetsző dolog. Persze néha titokban én is segítek néha magamon, de mindig bűntudatom van utána, és félek a következményektől ha véletlenül kiderül. Ha nem csinálom egy darabig akkor meg reggelre a gatyámba megy az anyag álmomban. Ez nagyon kellemetlen. Lehet e attól bajom, vagy a későbbiekben okoz e majd problémát ha nem csinálom csak így ürül az anyag? Vagy esetleg nem fejlődik rendes méretre a péniszem?

2016. júl. 20. 09:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Annyiszor csinálhatod ,ahányszor csak vágyat érzel íránta .

Ha gyakran csinálod ,nagy valószínűséggel kerülöd el azt,hogy álmodban a gatyába menjen .A lebukást kell elkerülni.A pöc..d méret íránti fejlődésére nincs hatással .

2016. júl. 20. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a kezed vagy a lábad. És nem bun
2016. júl. 20. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Folyt

Nem tudom miért küldte el.

Szóval nem bűn, ezt csak a papok találták ki. Isten szeret téged, és azért adta az orgazmust, hogy átéld. Ezzel együtt nem kell a szüleidnek tudni róla, hogy normális fiúként élsz, és használod a szerveidet. Szóval ne legyen bűntudatod Isten előtt. (Papok előtt lehet, azok szeretik ezt bűnnek beállítani, igaz már nem mindegyik). Azért is jó ha maszturbálsz mert egyrészt használod a szervedet, tehát később nem lesznek potencia problémáid, olyan ez mint a sport, másrészt rendszeresen üríted a prosztatád, amitől a gyulladás, rák kockázata is jelentosen csökken

2016. júl. 20. 20:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Harmadrészt nem megy a gatyádba
2016. júl. 20. 20:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A maszturbáció nem bűn, ez egy ösztön, ami mindenkiben meg van, benned is, mert csinálod. A te vallásod szerint Isten teremtett minket, nem? Akkor miért rakta volna az emberekbe ezt az ösztönt, ha bűn lenne? Semmi baj sincs a maszturbációval, de azzal sem ha nem csinálod. A péniszed mérete nem ettől fog függeni, az egyetlen amivel befolyásolhatja a nemi életed az az, hogyha nem maszturbálsz akkor valószínűleg jóval kevesebb idő kell majd hogy elélvezz szex közben.

Ne legyen bűntudatod egyáltalán. És azt is elhiheted hogy gyerekkorukban a szüleid is csinálták, mint ahogy most is biztos hogy rendszeresen szexelnek egymással. Ha az nem bűn, akkor ez miért lenne az?

2016. júl. 21. 13:03
 16/18 szamo77db ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod tőle, akkor sem, ha magadnak csinálod, akkor sem, ha éjszakai spontán magömlésed van. És ez nem bűn, akármit mondanak a szüleid vagy a papok. Nem tudom, kik és miért találnak ki ilyen baromságokat, mint gerincsorvadás, megvakulás, stb. Mármint a maszturbálástól. Az ilyeneknek az agyát kellene már kezelésbe venni egy kicsit.
2016. aug. 8. 08:11
 17/18 anonim válasza:

Ettől semmi bajod nem lesz, önmegtartóztatásnak hívják.

Az viszont probléma lehet, hogy tele leszel szexuális frusztrációval, ingerlékenyebb leszel. És, hogyha már egy ideje nem könnyítettél magadon, de még nem jött az éjszakai tejes bácsi, akkor gyakorlatilag bármire felállhat. Nekem nincsenek(nem is voltak) ilyen gondjaim, de az öcsémnek egyszer felállt a semmire irodalomfelelés közben. Mázli volt, hogy padnál felelt, nem a táblánál, de a haverja így is ott fulladozott mellette.

2017. ápr. 13. 15:22
 18/18 anonim válasza:
100%
maszturbálj csak nyugodtan, lelkiismeretfurdalás nélkül!
2017. aug. 28. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!