Mikor beszélhetünk hypoplasia penis-ről?
Üdv.kedves E E !
22 éves vagyok.A Gilbert kór abban nyílvánul meg ami papíron is le van írva: tehát a bilirubin szintem magas, viszont soha nem sárgultam be.Pedig rendszeresen edzettem( napi kettőt is).A másik tünet a fáradékonyság, azt néha érzem.Nagyon nagyon ritkán szoktam alkoholt fogyasztani, mert jobban "megüt".A májam a Gilbert miatt nehezebben dolgozza fel az alkoholt.
Igen, ez logikus, hiszen a sárgaság is ugye a fertőző máj|gyulladás (Hepa|(r)+t|itis = Hepatitis) következménye, elsősorban annak "A" tipusáé.
Tudod, megint más leírva látni, mint pl. vele élni, vagy egy olyan szájából hallani a dolgokat, aki ezzel él. Ezért tartok érdekesnek minden hasonló esetet. Nekem szerencsére semmi bajom nincs, így nem is le7 arról fogalmam mivel jár egy ilyennel együtt élni.
De mdom, ez már ide OFF-nak számít.
Figyu!
Én azt mondom, kérdezz rá a Magyar Honvédségnél! Sokkal biztosabb választ kapsz, mint itt tőlünk.
A Gilbert-szindrómához nem tudok hozzászólni, mint kizáró tényező, csak a saját véleményemet tudom elmondani a fáradékonysággal kapcsolatban, de azt sztem úgyis ismernéd. Hozzáállás szempontjából pedig inkább támogatom, hogy vágj bele, mintsem lebeszéljelek! Így is túl sok az elbátortalandott, punnyadt ember, úgyhogy... MINDENT BELEEE!!! :-)
Üdv: EE
Köszi kedves EE!
Majd amikor eljön az idő belevágok, addig még pár dolog vissza van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!