Mikrotól beszélhetünk depresszióról?
Könnyen lehet depresszió is. Sokszor van rosszkedve? Bűntudata? Sír? Vannak céljai? Öngyilkossági gondolatok?
Enyhébb esetben elég, ha az önbizalmát próbálod növelni (bókok, olyan tevékenységek végzése, amiben Ő jó lehet), kicsit is súlyosabb esetben menjetek el mihamarabb szakemberhez. Érdemes, még akkor is, ha pénzbe kerül. Nekem min 10 évem ment el úgy, hogy depressziós-hangulatzavaros-alacsony önértékeléses voltam, és nagyon sajnálom, hogy nem "szebben" töltöttem azokat az éveket! Írj privit ha van még kérdésed.
Nem szeretnélek elszomorítani, de barátnőd komolyan depressziós. Segítségre van szüksége. Elsősorban Rád, hogy mindig mellette légy, és tudja, bármi történik, számíthad Rád. Tudj meg minél többet erről a betegségről! Minél előbb beszéljetek a szüleivel a dologról! Ha most nem segítetek neki, később teljesen magába fog fordulni! Ez komoly dolog, és sajnos nem múlik el csak úgy hipsz-hopsz (tapasztalatból tudom sajnos :-(). Készülj fel rá, hogy lehet, hogy hosszú küzdelem lesz.
Olvasgasd ezt az oldalt, itt sok mindent megtudhatsz arról, hogy mit tehetsz, meg magáról a betegségről is: www.bura.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!