Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor beszélhetünk hypoplasia...

Mikor beszélhetünk hypoplasia penis-ről?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Merev állapotban 7 cm alatt.
2010. ápr. 15. 23:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Hali!

Nem véletlenül hypoplasia RENIS-t akartál írni?

Vagy konkrétan miről szól a kérdésed, mi a problémád, vagy mit szeretnél tudni? Csak mert kifejtés nélkül sztem senki nem fogja megérteni, mivel kapcsolatban is kéne ide itt írni, hülyeségeket meg nyilván el szeretnéd kerülni.

Fejtsd ki, mi miatt írtál ide!? Segíteni ugyanis csak így tudunk! :-o

Ok? :-o

Üdv: EE

2010. ápr. 16. 04:28
 3/13 anonim ***** válasza:

>...

esetleg hypoplasia URETHRA vagy hypospadiasis?

2010. ápr. 16. 04:43
 4/13 A kérdező kommentje:

Magyar honvédség alkalmassági leírásában olvastam ezt(179. pontban van): [link]

Érdekelne hogy mit jelent.És hogy ez miért kizáró ok(elvileg).

2010. ápr. 16. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Te figyu, szerintem senki nem olyan hülye, hogy véletlen péniszt írjon. Különben is létezik hypoplasiás pénisz (mint ahogy bármi lehet hypoplasiás), úgyhogy az első válasz, a 7 cm, az teljesen korrekt.
2010. ápr. 17. 23:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Azért remélem, rá szabad kérdezni arra, hogy a Kérdező valóban erre kiváncsi!? Elmondom miért...

1.) Amikor rákerestem magyar nyelvű oldalakat nem dobtak ki a keresők, idegen nyelvűből is csak elég csekély mennyiségben, ott főként a hypoplasia (R)enis szerepelt főtalálatnak. Ezért kérdeztem rá. És neked is ajánlom, ha valamit nem értesz, kérdezd meg! Inkább nézz hülyének engem, azért mert rákérdezek még1x, minthogy én ne tudjak segíteni.

2.) Számos kérdésnél előfordult már, hogy a T. Kérdező később hozzáfűzött egy kommentet, miszerint a hozzászólók félreértették a kérdést, mert azt véletlenül "elírta". Megesik. Inkább kérdezzünk rá kétszer, mint legyünk inkább bizonytalanok.

Amúgy meg a válaszodba nem kötöttem bele, sz'al nyugi! Ezen ne akadj fenn!

Az alapkérdésben foglalt problémának egyébként utánakérdeztem, mert engem is érdekel a téma.

2010. ápr. 18. 02:08
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves EE!

Semmi gond teljesen korrekt a reagálásod!Tényleg az érdekel amit írtam, nem gépeltem el.Nézd meg a linket, oda is az van írva(Nem Renis).Ezért érdekelt.

2010. ápr. 18. 09:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Hali!

Kedves Kérdező!

Megérkezett a szakorvos válasza a kérdéseddel kapcsolatban.

A hypoplasia kóros alulfejlettséget jelent, a nemi szervek esetén nagyon-nagyon ritka. A pénisz hypoplásiája általában más szervek, elsősorban a herék fejlődési zavarával is jár, s ezek általában súlyosabbak, mint a pénisz fejlődési zavara. A hypoplasia penis másik neve a "mikropénisz", ez általában több súlyos betegségekkel is jár.

A mikropénisz hivatalosan a 2 cm alatti pénisz. Van olyan mikropénisz, amely esetében a külső nemi szervek nem is, vagy csak alig láthatóan, ill. tapinthatóan fejlődnek ki, esetleg az életkorhoz képest jóval a méret alatt marad, (beleértve herét és hímvesszőt is). Egyes esetekben a here sorvadása is a "mikropénisz" kategóriájába soroltatik.

Az interneten magáról a hypoplasias péniszről nem sokmindent találtam.

Csak az alábbi linkeken találtam vmi használhatót. (18+ !!!)

Kérem, AKI 18 ÉV ALATTI, A SAJÁT ÉRDEKÉBEN NE KLIKKELJEN RÁ!!!

((Tudom, serdülő fiatalként mi is imádtuk a másikat és magunkat sokkolni, de sokan közülünk már bánjuk, mert ez olyan, mint amikor valamit idő előtt sürgetünk, aztán amikor megkapjuk, nem értjük, viszont lelkileg felzaklat, éppen EZÉRT, kérlek 18 alattiak, NE KLIKKELJETEK A LINKEKRE!!!

Köszönöm.))

!! X >> [link]

!! X >> [link]

!! X >> [link]

!! X >> [link]

(Ez 6 kép, a felső sor hármasa inkább hypospadiasis, az alsó sor ezzel kiegészült nemi alulfejlettség, ahol nem, vagy csak alig fejlődtek ki a nemi szervek

Felhívom a figyelmet, hogy ezeket a képeket pusztán tájékoztatás céljából illesztettem be. Ha sértő, akkor a mod-ok úgyis kiszedik, ha nem, akkor az esetleges fújolást kérem mindenki tartsa magában, és ne itt nyilvánítsa ki!

Mindenki, aki meg kívánja nézni a képeket, az a saját felelősségére teszi!

Még1x kérem a 18 év alattiakat, NE NÉZZÉK MEG, és ezt tartsák is tiszteletben! Köszönöm.

Én megkértem udvariasan mindenkit... <:-)

==== FORRÁS: ==== ======= ======= ======= ======= ======= ======= =======

A reprezentatív válaszadásomat többen is segítették.

_ Dr. Szalai Krisztián -- orvos, patológus, aki itt a GyK-n ucsak szokott segíteni a többi segítőn és rajtam kívül bárkinek.

_ Dr. Erős Erika -- szexuálpszichiáter előadása a videoklinikaPONThu-n

ill. több orvosi honlapon rendelkezésre álló szakértők.

Köszönöm nekik.

==== ======= ==== ======= ======= ======= ======= ======= ======= =======

Kedves Kérdező!

Csak nem katonának készülsz? :-)

2010. ápr. 20. 01:02
 9/13 A kérdező kommentje:

Nagyon reprezentatív volt az előadásod!!:)Köszi a tájékoztatást:)

Kérdésedre válaszolva: fontolgatom hogy jelentkezek szerződésesnek valamikor.Aztán találtam ezt az alkalmassági oldalt amit linkeltem, és volt amit nem értettem.Többek között ezt a hypoplasiat is.Ezért kérdeztem meg, hátha tudja valaki.Én például azért aggódom hogy a Gilbert kórom miatt felvennének-e( ezt nem írja az oldal,csak a májbetegségeket taglalja)

Üdv

2010. ápr. 20. 10:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Hááát igen...

akkor két dolgot tartok le7ségesnek...

1.) Nem akadály

2.) Más a betegség leírása, bár ezt nem tud6om. A helyedben rákérdeznék a honvédségnél, ha ez komolyan foglalkoztat.

Am. mondsz egy életkort?

OFF: A Gilbert-szindróma a te esetedben miben nyilvánul meg, és ez az állapot (nem betegség!!!) mióta áll fönn? :ON

Ha úgy glod, mivel ez már hivatalosan nem ehhez a kérdéskörhöz tartozik, válaszol6sz >>priviben is.

Köszönöm elismerésed! A szabadidőmben azért volt munkám vele... :-)

2010. ápr. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!