Mit csinál az urulógus vizsgálaton?
Figyelt kérdés
Mit kell megcsinálni, és mire mondhatom azt hogy ne? 20\f, kell urulogiai vizsgálat. Ugy tudom hogy 30 éves kortól kötelező csak a hátsó felemben való turkálás, ez igaz? A mogyorózással mi a helyzet kötelező?2016. júl. 15. 21:27
11/14 anonim válasza:
Milyen munkakörhöz kell urológiai vizsgálat? Csak azért kérdezem, mert dolgoztam már nem egy helyen, de sehol se volt ilyen. Mindenhol az üzemorvos csinált egyszerű vizsgálatokat. Amúgy ez a harminc éves kor tényleg nem igaz, húsz évesen nekem is volt prosztata vizsgálatom. A barátnőmmel termálfürdőben jártunk és sikerült elkapnunk egy szép fertőzést. Én tünetmentes voltam, de a nőgyógyásza kérésére nekem is el kellett mennem kivizsgáltatni magam.
12/14 anonim válasza:
63%-os pont hogy nem általános dolog hogy urológiai vizsgálatot kérjenek munkaalkalmassagi vizsgálat terén.A legtöbb helyen munkába állás előtt a cég üzemorvosához szoktak elküldeni aki csak alap vizsgálatot végeznek.
Ha végig olvastad volna írtam csak pár szakmához van előírva urológiai vizsgálat(pl katonaság,rendőrség stb) ezért is kérdeztem rá hogy milyen munkakörről van szó,n em azt írtam hogy mindenképpen tagadja még hanem rákérdeztem mégis milyen munkáról van szó.
13/14 A kérdező kommentje:
Rendőrséghez kellet, és sajnos megvolt a turimuri is :D
2016. szept. 10. 23:22
14/14 anonim válasza:
Sajna rendőri,katonai pályára kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!