Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csinál az urulógus vizsgál...

Mit csinál az urulógus vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Mit kell megcsinálni, és mire mondhatom azt hogy ne? 20\f, kell urulogiai vizsgálat. Ugy tudom hogy 30 éves kortól kötelező csak a hátsó felemben való turkálás, ez igaz? A mogyorózással mi a helyzet kötelező?
2016. júl. 15. 21:27
1 2
 1/14 anonim válasza:
17%
jó mélyen beletúr a seggedbe
2016. júl. 15. 21:31
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Megvizsgál,annak rendje módja szerint.Ezért mész oda,nem ?

Nincs az korhatárhoz kötve .

2016. júl. 15. 21:41
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Urológus, nem urulógus. :)

Aki 20 évesen fél egy orvosi vizsgálattól, az minek megy?

Szörnyű dolog ez.

2016. júl. 15. 22:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

#3-as, te egyszerűen nem vagy észnél.

A vizsgálat igazából orvosfüggő.

Én hereproblémák miatt mentem vizsgálatra, és csak a heréimet tapogatta, majd vizsgálta ultrahanggal.

A prosztatavizsgálatra is rákérdeztem, hogy felkészüljek lelkileg, de nagy megkönnyebbülésemre a válasz nem volt.

Szerinte a tüneteim nem prosztata eredetűek, és indokolatlan esetben végbélen keresztüli rutinvizsgálatot csak 40 fölött végez.

Míg egy haveromnak szintén hasonló tünetei voltak, és nála kérdés nélkül elvégezték a prosztatavizsgálatot is.

2016. júl. 15. 22:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem fèlek, csak nem szeretnem hogy megturizzanak. Munkába vètelhez kell. Köszi
2016. júl. 16. 12:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmi panaszod, akkor nem kéne, hogy fájjon. Nekem is csak azért fáj, mert kötőszöveti gyulladásom van a prosztatámban, de egyébként tényleg olyan, mintha felnyúlnának a seggedbe. Kellemetlen, de csak akkor fáj, ha valami gond van.
2016. júl. 16. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:
16%

Az urológiai vizsgálat nem kötelező!

Oda akkor megy az ember ha valami problémája van;vagy ha szűrésre,egészségügyi ellenőrzésre szeretné elmenni;illetve ha olyan szakmája van ami pár évente előírja ezt a szűrést is(katonaság,rendőrség stb)

Ha konkrét problémák van,akkor a problémádra koncentrál,tehát pl. here fájdalom akkor a vizsgálat a herére,a fájdalom kiváltásának okára összpontosul,vagy ha fitymaszűkületed van,akkor arra összpontosul!

Viszont ha általános vizsgálatra mész, nincs semmi bajod,csak szűrésre mész,akkor 20 évesen a here,fityma vizsgálatára és prosztata vizsgálatra is számíthatsz.

Tehát mi okból kell mennem?

Mert mint írtam nem kötelező.

2016. júl. 16. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:
24%

Milyen munkához kell?

Mert csak nagyon kevés helyen van munkához erre igény

2016. júl. 16. 20:31
 9/14 anonim ***** válasza:

Igaza van a 40%-os okoskodónak, nem kötelező. És akkor nem is fognak felvenni a munkahelyedre, mert beetettek azzal, hogy nem kötelező, miközben felvételi előírás a teljes urológia elvégzése! (Tapasztalat.)

Ráírják a kartonodra, hogy nem alkalmas, pecsét rá... Ennyit az itteni "jótanácsadók" "segítő szándékú" okosságairól.

Még annyit, hogy elég sok munkakörbe kötelező és nem véletlenül. De ennek okait talán ne itt érdeklődd meg, mert itt sokat olvasnak (főleg csak mások kommentjeit), de semmit nem tapasztalnak egyesek.

2016. júl. 16. 22:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy nem tudom honnan veszed, hogy a "hátsó feledben való turkálás" csak 30 éves kortól kötelező, jó nagy marha volt, aki ezt elhitette veled. Én már 19 évesen átestem rajta munkaalkalmasságin, és nem volt apelláta, volt, aki nem engedte, őtőle szinte azonnal búcsút is vett a cég, szóval ennyit a 40%-os hülyeségeiről.
2016. júl. 16. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!