Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Herefájdalmak 13 evesen?

Herefájdalmak 13 evesen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és kb 2 hónapja lehanyoltam a földre ,hogy felvegyem a zsepkendomet es éles fájdalomra lettem figyelmes a bal herémben utana 1-2 napig elégge fajt ha olyan pozba ultem-alltam-fektem utana teljesen eltunt a fajdalom.Es arra lettem figyelmes egy honapja hogy a bal herem fentebb van mint a job (mostis) de nem fajt.De neha meg mindig elotornek a,fajdalmak.Nagyon szeretek hason lenni szinte egesz nap hason fekszem tudom vannak hatsranyai-elonyei de most nem ez a lenyeg hanem lettet hogy attol faj valamior mert tulsokaig vagyok hason?Tehat tobb kerdesem is van: lehet here serv?vagy here huzodas (nem tudom hogy letezik-e) vagy ugye meg csak most kezd bennem termlodni a desztoszteron es lehet hogy nem egyenletes no a ket herem ezert faj a bal? Vagy csak szimplan no a,herem? Meg nem mondtam el a szuleimnek hiszen nem nagyok a fajdalmak es csak ritkan vannak csak felek ne hogy valami komolyab legyen. Elore is koszonom a valaszokat es ne haragudjatok hogy ekezetek nelkul irtam!!!

2016. júl. 9. 01:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek és menjetek el urológushoz, meg kell nézetni, hogy nincs-e valamilyen gyulladás.
2016. júl. 9. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ebben az életkorban kezdődik el a nemi szervek gyorsabb fejlődése.Nálad ez még gyorsabb is lehet,ezért is fájhatnak a herék néha .A tartós fájdalom jelzi a rendellenességet,és akkor kell orvoshoz menni.Fogfájással sem rohanunk azonnal orvoshoz,csak ha tartós marad .A hason fekvés nagyon is jó dolog .A sérv fájdalmakat lehet a hasban is érezni .

A tesztoszteron is jobban termelődik,hisz ez a felelős a férfi alkat kialakulásáért is .A herék nem egyforma nagyok,mint ahogy egyik páros testrészünk sem .Igaz,a bal here van általában lejjebb ,és nagyobb is ,de lehet ettől eltérés is.Nem az a buta gyerek aki kérdez,hanem az,aki kérdezni sem mer,főleg akkor ,amikor lehetőség is adódik .

2016. júl. 9. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Az teljesen normális, hogy az egyik feljebb van mint a másik, mindenkinél így van, max nem mindenkinél észrevehető, ez azért van, hogy ne ötközzenek mindig össze :)

Amúgy a herefájás lehet átsugárzó gerincfájdalom is, de azért megérne egy kört az orvosnál

2016. júl. 10. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak ha lehajolsz, akkor fáj? És milyen sűrűn? Most ha lehajolsz akkor is fáj?
2016. júl. 10. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Tini korban valóban előfordul ok nélküli Here fájdalom.

De ha szeretnél megnyugodni apud kérd meg vigyen el urológushoz,beutaló nem kell,csak a rendelési időre elmentek.

2016. júl. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!