Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális hogy 13 évesen 2...

Martinbh kérdése:

Normális hogy 13 évesen 2 hetente vágnom kell a szakállam?

Figyelt kérdés
Hamarabb kezdtem pubertálni mint anyukám.Kb 10 évesen.Erös csontozatu vagyok meg erõsebb is vagyok az egész osztálynál.Egésységes ez?Ezzel amúgy nagyobb pontenciálom van izom növekedésre?

2016. júl. 5. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális, vagy nem, ez van..
2016. júl. 5. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális, nincs veled semmi gond. Ahogy írod, te korán kezdtél érni. Mivel hamarabb kezdtél férfiasodni, az izomzatod is fejlettebb lehet, ezért vagy most erősebb a többi osztálytársadnál (majd lassan a többi fiú is utolérhet).
2016. júl. 5. 18:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.Köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. júl. 5. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, teljesen normális.

Amikor veled egyidős voltam, a pajeszom volt már nagyon zavaró ezért leszedtem. Azóta kétnaponta minimum kell borotválkoznom

15/f

2016. júl. 5. 22:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem is van.Idegesítő mindig vágni
2016. júl. 5. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Viszont arra vigyázz, hogy ha még rövid ne vágd le, mert akkor egyre gyorsabban fog visszanőni. Inkább hagyd hogy egy jó centire megnőjön, gondolom csak pihe, és csak azután vágd le. Én ilyen korban kezdtem és egy fél év múlva már legalább hetente kellett vágnom, most pedig már 2 naponta minimum.

Előző voltam.

15/f

2016. júl. 6. 07:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem pihe.Szilárd sötét
2016. júl. 6. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Gabi te vagy?
2016. júl. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!