Makk érzékenységi szintjéel kapcsolatban tudn@ v@laki 100%-ban kielégítő választ adni?
Tehát, 23 éves fejjel szégyen vagy sem felteszem a kérdést ami szeritem sokakat aggaszt, de én magam sem találtam választ rá, olyat nem, ami kielégítő lenne.
Tehát, volt már pár szexuális kapcsolatom de orális szexben eddig 2x részesültem és egyik alkalommal sem kezelték ezt a hölgyek "szakszerűen". A volt párommal próbáltuk,de iszonyatosan érzékeny volt a makkom mindenfajta érintésre. Jelen pillanatban is az,szárazon. Punciban semmi gond, ha nedves semmi gond, viszont vízben tapasztalok még túlérzékenységet, az orális szextől pedig egyenesen félek. Fitymaszűkület és ilyesmi kizárva, ebből adódóan nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet? Az új partnerem sem és én sem. Amikor bekapja nagyon jó, de van bennem egy félsz, amitől szinte elhúzom magam tőle. Valaki aki átesett ilyen problémán, hogy oldotta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!