Tudom már volt ezer kérdés ezzel kapcsolatban, de sajnos sehol sem találtam rá határozott és kielégítő választ. Hogyan lehet a combot vékonyítani? Úgy értem hogy már alapból izmos combot milyen mozgásformával lehet esztétikailag vékonyabbá tenni?
ha valóban izmos a combod, egyszerűen ne egyél eleget, és a szervezeted elégeti az izmot.
mivel ilyen kérdéseket nők szoktak feltenni, feltételezem az vagy, és feltételezem az a comb nem izmos, hanem van rajta 1 adag zsírréteg.
a hízás-fogyás nem csak az edzéstől. hanem a táplálkozástól és pihenéstől is függ többek közt + egyéb tényezők.
10 évig mazsoretteztem, most nyáron hagytam abba. Ez idő alatt nagyon megizmosodott a combom. :\ Oké...természetesen egy darabig elfogadható és szép a hosszú szálkás női comb, csak az a baj hogy esztétikailag rövidnek tűnik a combom, mert "előre le van rakódva az izom". Nem olyan kis izom...163 cm-emhez 52 kg vagyok. Tudom hogy nincs helyi fogyás, hisz nincs...Ezért gondoltam hogy talán van olyan mozgásforma amivel meg lehetne nyújtani az izmokat.
A válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!