Prosztata masszázst milyen nemű orvos csinálja szívesebben?
Tehát pl én mint átlag férfi, sokkal szívesebben nyúlnék egy női testhez, mint férfihoz. Ráadásul a homoszexuálisok/biszexuálisok egy része homofób is (látszólag), és hát másik pasi fenekében nyúlkálni -miközben annak áll a farka- férfiként...
Nektek férfi, vagy nő csinálta? Mennyire pironkodnak az orvosok (férfi, és mennyire női urológus?)?
Sajnos az urológusok a XI. kerületben (és talán máshol is) akkora URAK, hogy ők ilyent már nem is csinálnak. De miért? Mert bennük van a homoszexuális sztereotípia? Vagy csak mert fárasztó?
Nektek mi a tapasztalat? Ki csinálta, és mennyire "szívesen"? Férfi betegként melyik a kellemetlenebb?
Ezt nem orvos csinálja ,általában szak nővér .
Ehhez nem kell orvosi szakvizsga .
Ajjajj.
Tényleg a nővér csinálja??
Na amúgy azért kéne, mert a bőrgyógyász-nemibeteg gondozó semmit nem talált, ő mondta hogy masszázs utáni vizeletet kéne tenyészteni. Amúgy húgycsőgyulladásom van már kb 1 éve, hiába járok orvosról orvosra.
Nem mellesleg a veséimre is ráment tavaj (sőt, úgy kezdődött), az szerencsére már nem fáj. Mondanom sem kell , hogy urológián kezdtem a kálváriámat (röntgen volt, és UH, meg 1db AEROB tenyésztés, de semmi más)
Hol láttál te valaha orvost pironkodni?
Nem lehet összehasonlítani egy orvost az átlag férfival és nővel sem. Az orvos nem a vezérhím csábos segglyukát látja, hanem egyet a sok közül, amit meg kell vizsgálnia, vagy éppen kezelnie.
Köszönöm, de most már a kérdésre is válaszolhatnátok! És igen, láttam pironkodni orvost. Még a pénisz szót sem merte kiejteni!
A homofób dologra: Ha én meleg lennék és szégyelném, akkor homofóbot játszanék. Minthogy ismerek homofób embereket, és szerintem van bennük bőven meleg hajlam!
Nekem végezte doktornő és úr is. Egyik sem pironkodott, de ahogy előttem mondták, nekem is kellemetlenebb volt a doktornővel. Ő határozottabb volt vagy nem is tudom..
Másrészről különbözőek vagyunk, ha a fenekedben turkálnak. A fájdalom miatt bizzos nem erotikus a dolog, de az sem biztos, hogy éppen minire megy össze a szerszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!