Olyan nemű lett a babátok, mit amit az ultrahangon mondott
az orvos?
Figyelt kérdés
Csupán csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést! És az is érdekelne, hogy hány ultrahangon mondták. Nekem az első babámnál 2 uh-on is azt mondta két különböző doki, hogy fiú és fiú is lett :)
Igen. Mindenki lányt mondott, minden ultrahangon és lány is lett. Mind a kétszer.
2010. febr. 11. 13:21
2/12 anonim válasza:
Az elsőnél a 18. héten mondták hogy lány és lány lett. A másodiknál a 12. és a 22. héten mondták hogy fiú és még nem tudom. De gyanítom elég félreérthetetlen volt ott az a kis pöcök. :)
2010. febr. 11. 13:22
3/12 anonim válasza:
Igen, két lányomat mindig lánynak nézte mindenki... :o)
Az elsőnél én is láttam, hogy "egyértelmű", a második "egyértelműt" én nem tudtam kivenni, úgyhogy ott össze is hoztunk nagy nehezen egy fiú nevet, de nem kellett... :o)
Én mindig úgy kértem, hogy csak akkor mondják meg, ha már biztosan látszik.
2010. febr. 11. 13:25
4/12 anonim válasza:
3 doki is megmondta, hogy fiam lesz. Igazuk volt.
2010. febr. 11. 13:26
5/12 A kérdező kommentje:
Sokszor hallottam olyat, hogy valaki "Zolikát" várt és kislány lett :) Amúgy én is pont szülés előtt állok, kétszer mondták, hogy lány, a 4d-n is annak látszik (már amennyire nekem az látható :)). De a biztonság kedvéért mi is keretünk egy fiú nevet.
2010. febr. 11. 13:34
6/12 anonim válasza:
Igen mind két gyerkőcnél,mondták hogy lány, és azok lettek!
2010. febr. 11. 13:35
7/12 anonim válasza:
Nekünk 3x mondta a doki,hogy lány és az is lett.
Most találkoztam 1 anyukával,neki végig azt mondták,hogy csajszi lesz és kibújt egy kis kukacos...
2010. febr. 11. 14:19
8/12 anonim válasza:
Végig lányt mondtak és az lett.
Ismerősöm végig Melindát várt, bevásárolt édes cuki kis rózsaszínű holmikat, és kibújt egy kisfiú, pedig még a szülés előtti nap is ultrahangozták.
2010. febr. 11. 14:24
9/12 anonim válasza:
Már a 12 hetes uh-n (voltunk 4D-n) is lányt mondtak biztosra, ma már 4 hónapos a lányom! Végig lányt mondtak, van is 4D-s (27 hetesen) kép róla.
2010. febr. 11. 15:57
10/12 anonim válasza:
Szia!
Nalam ket uh volt es kislanyt lattak,biztosra.
Jol be is vasaroltunk rozsaszin cuccokbol.
Aztan a szuloagyon derult ki h fiam szuletett:)
Nem bantuk.A ferjem az utolso pillanatig fiuban remenykedett:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!