Egy merevedési zavarral küzdő férfi, miért maszturbál, ha van barátnője?
Sztem meg 1x üen egy percerz állat és lehet hogy nem is a nőkre izgul...
Kicsit kutatnék a helyedben, érhetnek meglepetések...
Ha sebhokizni tud, és gyakran csinálja is, akkor SEMMI BAJA a férfiasságának, sem a potenciájának!!
Vagy homokos, vagy perverz...
tegnap 21:46
Némiképp tapintatosabb is lehetnél a válaszaiddal, még ha úgy is érzem, lehet benne igazság.
Egy szépen körül írt vélemény sokkal hatásosabb lehet a kérdező lelkivilágára, mintsem egy velejéig romlott őszinte pofoncsapás.
21:46
Amíg nem kerülsz ilyen helyzetbe,addig ne alkoss ilyen k.öcsög véleményt.
Nem meleg, és ha végigolvastad a hozzászólásokat, akkor tudhatod, hogy félreértés volt részemről és csak ki akart próbálni valamit, amit én is olvastam a neten, szexológus tanácsát.
nem tudom miért, de egyes nők körében közkeletü tévhit, hogy férfiember, barátnő mellett nem maszturbálhat. ugyan már miért nem? maszturbálni abszolút nem pótcselekvés, nem a rendes szex helyettesítője, szimplán olyan mint levegőt venni
lehet kedves kérdező, hogy túlságosan rátelepszel
meg kényszeres bizonyítási vágya van a párodnak, és mivel nem jön össze, jobb neki egyedül
ellenben senki nem mondta, hogy a szex csak közösülést jelent, akár maszturbálhattok együtt, ebben te aktív szereplő is lehetsz
arról nem beszélve, hogy a kiveréséhez nem kell akkora keménység sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!