Pisilésnél miért van mindenkinek hátrahúzva a fityma?
Én se húzom hátra. De én azért, mert a makkomat nem fedi teljesen a fitymám.
18/f
Idézek egy a férfi nemi szervekkel komolyabban foglalkozó weboldalról: "Azért, mert ha hátrahúzod, könnyebben tudsz a farkaddal célozni, így kevesebb megy mellé,ráadásul a fitymád alatt sem pállad be a pisi, kevésbé lesz szagos. Hátrahúzott fitymával vizelve könnyebben tisztántartható a fityma és a makk!
Még higiénikusabban a fityma úgy tartható, ha a pénisz kirázása után a húgycsőben rekedt vízcseppeket finoman felmasszírozzuk, várunk egy picit, és a késve jövő maradékot papírral felitatjuk. Ezután a makkot és a fitymát papírral vagy babapopsitörlővel finoman átdörzsölve megtisztítjuk, esetleg megmossuk!"
Ezt a tanácsot nemrég óta kezdtem én is megfogadni, szerintem teljesen használható,és az utolsó pár csepp sem a gatyámba landol legalább!:)
De te mért nem tudsz hátrahúzott fitymával csövelni?
Nekem 2-3 sugárban megy 2-3 irányba ha nem húzom hátra...
Egyébként első barátnőmmel mikor összejöttem, akkor kezdtem el, hogy pisilés után benyúlok olyan mélyre ahol csak elérem a hugycsövem és 2*3* végighúzom az ujjam, évek óta nem maradt a gatyába az utolsó csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!