Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ez? Kezdek aggódni.

Mitől lehet ez? Kezdek aggódni.

Figyelt kérdés

Nemrégóta vagyok együtt barátnőmmel és fogamzásgátlóval védekezünk.

Már kétszer előfordult, hogy miután csináltuk, a makkomon piros pöttyök jelentek meg másnapra és ez viszketett is. Ez eltartott pár napig, addig nem voltunk együtt, majd elmúlt. Ekkor újra csináltuk és megint jelentkezett a probléma.

Ez eddig velem még nem fordult elő, ő pedig még sosem volt nőgyógyásznál. Vajon nála van valami probléma?

2016. jún. 23. 01:51
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Drágaságom miért nem mész orvoshoz illetve küldöd a lányt orvoshoz? Így nem tudunk segíteni. Orvossal kellett volna kezdeni.
2016. jún. 23. 01:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam velem még nem fordult elő sosem ezért nyílván nem velem van probléma.

Viszont ezt nem tudom hogyan mondhatnám meg neki..

2016. jún. 23. 02:07
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Hmm... Hát, az a legjobb, ha mindketten elmentek orvoshoz. Mondd neki azt, hogy drágám, nem tudom mi ez, de én is elmegyek orvoshoz, meg te is, nehogy valami problémád legyen ebből neked is.

Így úgy fogja gondolni, hogy milyen rendes vagy, hogy aggódsz érte, és kész, kiderül mi volt.

2016. jún. 23. 02:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. jún. 23. 02:19
 5/8 anonim válasza:
41%
Nem a borotválkozás utáni kellemetlenségekre gondolsz? Mikor áthúzod a pengét a megfelelő mennyiségű habbal, majd jobb esetben fürdesz egy jót, akkor próbáld meg bekenni valami testápolóval (én a niveara esküszöm) az érintett felületeket :)
2016. jún. 23. 02:22
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Ideje lenne, ha valaki felvilagositana a szexualis elettel kapcsolatos tudnivalokrol!

Peldaul, hogy az ovszer nem CSAK fogamzasgatlo eszkoz, hanem a nemi uton terjedo betegsegektol is ved. Attol, hogy a baratnod fogamzasgatlot szed, meg nyugodtan hasznalhatsz ovszert az egeszeged erdekeben.

2016. jún. 23. 02:26
 7/8 anonim ***** válasza:
hogy szed fogamzásgátlót ha meg nem volt nogyogyasznal...? Mar csak emiatt is el kene cibalnod oda.
2016. jún. 23. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Allergiás lehetsz valamilyen váladék-összetevőjére. Talán épp a fogamzásgátló miatt megváltozott valami a hüvelybaktériumokban s Te pechedre arra allergiás vagy...

Próbáljatok párszor gumival szeretkezni, s ha nincs a pöttyösödés utána, akkor allergia, ha van akkor csak doktorok lehetnek okosok.

2016. jún. 24. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!