Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi lehet? Kezdek aggódni.

Ez mi lehet? Kezdek aggódni.

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a helyzet, hogy a péniszemmel nem stimmel valami... Ernyedt állapotban teljesen, probléma és fájdalom nélkül hátra tudom húzni, viszont merev állapotban nem megy... Úgyérzem hogy "elszakadna" valami, ha teljesen hátrahúznám. Maszturbálni tudok (szépen lassan, és nem is teljesen hátrahúzva a fitymát), lánnyal még nem voltam és nem is nagyon akarok ez miatt. (Na jó, akarok). Az lenne a kérdésem, hogy ez fitymaszűkölet-e? Mert végülis teljesen hátra tudom húzni ernyedt állapotban. A másik kérdés, hogy mit lehet tenni a dolog orvoslására? Valami házi módszer van, vagy muszáj dokihoz menni? Normális válaszokat légyszives :)

19/F

2015. márc. 15. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez relatív fitymaszűkület vagy ha alul a húrszerű bőrdarab akadályozza a hátrahúzást, akkor rövid fitymafék. Keress fel egy urológust!
2015. márc. 15. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szükület vagy rövid fék. Kerj tanacsot urulogustol.
2015. márc. 16. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!