Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet h hererakom van?

Lehet h hererakom van?

Figyelt kérdés
Az utobbi egy honapban 5bol 2szer volt veres ondo uritesem, ez jelentheti az t hogy hererakom van? Es a herem tetejen erzekeltem h van egy pici dudor, de nem tudom mi lehet, tovabba neha szoktam erezni a hereimet nem fajnak csak erzem h vannak.

2016. jún. 7. 18:45
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja es 13 eves vagyok
2016. jún. 7. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem feltétlenül, de más betegség még lehet. Bármilyen kellemetlen is orvoshoz menni, meghalni kellemetlenebb.
2016. jún. 7. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Neked még ondód sincs .A herén lévő csomó,meg az ondóvezeték becsatlakozása .Keményen masztizgatsz ,és meg pattanhat egy hajszál ér ,akár a hgy cső környékén is .
2016. jún. 7. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom 2es megnyugtattal.😌
2016. jún. 7. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

"Neked még ondód sincs ."

- Miért ne lehetne?

"A herén lévő csomó,meg az ondóvezeték becsatlakozása .Keményen masztizgatsz ,és meg pattanhat egy hajszál ér ,akár a hgy cső környékén is ."

- Egyszer még rendben, de egy hónapon belül kétszer?

2016. jún. 7. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Ha többször is előfordult már, jobb lenne, ha szólnál a szüleidnek és urológushoz fordulnátok! Nem kell megijedni, lehet, hogy csak valamilyen gyulladás, de az ilyen problémát komolyan kell venni!
2016. jún. 7. 20:19
 7/7 szamo77db ***** válasza:
Tudom, hogy mondani könnyű, de ne gondolj rögtön a legrosszabbra! Nézesd meg orvossal, ez a legbiztosabb megoldás.
2016. jún. 10. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!